jobb just nu!

Bitr rektor Vårboskolan Burlövs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun - den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Vårboskolan är en mångkulturell skola i Arlöv strax utanför Malmö stad. Skolan har ca 270 elever i årskurserna 7-9 uppdelade på 13 klasser. Vi tillämpar årskursvisa arbetslag med nära samarbete och god gemenskap i arbetslagen. Skolan har även profilklasser - kultur och fotboll i vår MFF-akademi.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som biträdande rektor ingår delat verksamhetsansvar tillsammans med rektor samt eget personalansvar för drygt 15 medarbetare. TIllsammans med rektor och ledningsgrupp ansvarar du för att planera, följa upp och utveckla skolans verksamhet.

Du ska vara en central del av skolans systematiska kvalitetsarbete med fokus på skolutveckling. Ett av dina huvuduppdrag kommer att vara att ansvara för att utveckla elevhälsan och tillsammans med pedagoger organisera för en främjande elevhälsa som gynnar elevernas lärande.

Som biträdande rektor har du stor frihet att ta egna initiativ för att tillsammans med pedagoger och ledningsgruppen driva verksamheten framåt.

Kvalifikationer

Vi söker efter en biträdande rektor med specialpedagogisk kompetens. Du har god förmåga att skapa goda relationer och kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har arbetet några år inom en ledande befattning inom skola, samt har erfarenhet av att arbeta på en skola med flerspråkiga elever och att du har kunskaper inom språk- och kunskapsutvecklande arbetsssätt.

Ditt ledarskap präglas av en förmåga att utifrån ett professionellt förhållningssätt leda en skola på ett tydligt, kreativt och utmanande sätt.

Du har ett nära ledarskap som skapar bästa möjliga förutsättningar för dina medarbetare där du är:
- En god relationsskapare
- Motiverande och inspirerande
- Ärlig och äkta
- Modig
- Utvecklingsinriktad utifrån ett helhetsperspektiv

Du bidrar till kollegors utveckling och ser andras perspektiv för att gemensamt bygga skolorna i Burlövs kommun!

Varmt välkommen med din ansökan om du tillsammans med oss vill gå i täten för hela kommunens fortsatta utvecklingsarbete!

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A891823

Gör ansökan

Övrigt

Burlövs kommun ser mångfald som en styrka i vårt gemensamma uppdrag.

Vi erbjuder utvecklingsorienterade arbetsplatser som kännetecknas av trivsel och arbetsglädje. Våra medarbetare är engagerade och i högsta grad delaktiga i att steg för steg realisera kommunens mål och uppdrag utifrån vår värdegrund.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.