jobb just nu!

Biträdande rektor och specialpedagog på Kvarndammskolan i Hovmantorp

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi är en växande kommun med ca 8 700 invånare, drygt 300 företag och mer än 1 miljon besökare årligen. Kommunikationerna är goda med pendlingsavstånd till Linnéuniversitetet i Växjö och Kalmar. I Lessebo kommun är det lätt att lära känna varandra. Det finns ett nära samarbete förvaltningar och politiker emellan.

I Lessebo kommun ser vi lite längre. Vi satsar på utvecklingsfrågor som stärker kommunen på både kort och lång sikt samt investerar för framtidens generationer. Tillsammans skapar vi en grön kommun som vi är stolta över och där vi värnar om varandras framtid. Vårt utvecklingsarbete med ”utvecklingsstrategi 2025” fortsätter där målsättningen är att Lessebo kommun gör en hållbar resa där vi är fler än 10.000 invånare 2025. Lessebo kommun ska vara en attraktiv och trygg plats att leva på, för alla invånare.

Arbetsuppgifter

Arbete som biträdande rektor i kombination med arbete som specialpedagog på Kvarndammskolan i Hovmantorp. Tjänsten kommer att vara uppdelad med ungefär 50% av vardera.
Som biträdande rektor kommer du bland annat vara ansvarig för Elevhälsan med elevhälsagrupp och elevhälsamöten med lärare och vårdnadshavare. Du kommer också i din roll som biträdande rektor har ansvar för fritidshemmet och verksamheten i f-klass. Du kommer att ha personalansvar för del av personalgruppen på Kvarndammskolan.
Som specialpedagog kommer du att arbeta för elever med särskilda behov, t ex med handledning och stöd till lärare i verksamheten. Du kommer att arbeta med vår nystartade Flexgrupp.
Tjänsten kommer att utformas tillsammans med rektor.

Kvalifikationer

Vi vill att du har specialpedagogisk utbildning och gärna erfarenhet av att leda verksamhet i grundskolan åk F-6.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-08-10

Ansökan

Referensnummer:   A955399

Gör ansökan

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Varmt välkommen med din ansökan!