jobb just nu!

Biträdande överläkare (LUS) till sektion för benign gynekologi i Malmö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) kvinnosjukvård har cirka 650 anställda och består av både gynekologisk och obstetrisk verksamhet. Benign gynekologisk slutenvård inklusive kirurgi bedrivs huvudsakligen i Malmö medan gynekologisk tumörkirurgi bedrivs i Lund. Forskning, utbildning och utvecklingsarbete är viktiga delar i vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en biträdande överläkare till VO kvinnosjukvård med placering inom sektionen för benign gynekologi i Malmö. Du förväntas självständigt kunna arbeta inom benign gynekologisk kirurgi och vara intresserad av att vidareutveckla laparoskopisk kirurgi.

Förutom att arbeta kliniskt har du som biträdande överläkare även en viktig roll i fortbildningen av mindre erfarna kollegor och i utvecklingen av den kliniska verksamheten. Huvudplaceringsort är Malmö men tjänstgöring kan intermittent förläggas till Lund i de fall viss operativ verksamhet förläggs dit. I tjänsten ingår jourtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig med svensk läkarlegitimation samt:

- Specialistkompetens inom obstetrik och gynekologi
- Flerårig tjänstgöring, klinisk skicklighet och självständighet inom huvudspecialitet utöver erhållen specialistkompetens
- Definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde
- Dokumenterade undervisnings- och/eller handledarmeriter
- Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp
- God erfarenhet av gynekologisk kirurgi.

Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga, initiativförmåga, och förmåga att bidra till ett välfungerande samarbete med såväl kollegor som patienter.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Malmö.

Ansökan

Referensnummer:   A915948

Gör ansökan

Övrigt

Förutom den elektroniska ansökan ska du scanna in vidimerad kopia på legitimation, specialistkompetensbevis, disputation, docentur, publikationslista samt övriga handlingar som du önskar åberopa. OBS! Dessa handlingar skickas vidare för sakkunnigbedömning därför ska de medfölja din ansökan (annars kan din ansökan ej bedömas). Vid eventuella frågor maila till: rekryteringsservice.gsf.rs@skane.se

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.