jobb just nu!

Bemanningsenheten söker timvikarier till funktionsnedsättningsverksamheten i Bollebygd kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter

Vi söker timvikarier till:
• Grupp- och servicebostäder för personer med funktionsnedsättning
• Daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning
• Personlig assistans
• Ledsagning och avlösning

I vår verksamhet vill vi att du har förmågan att vara lyhörd, visa respekt och ha en positiv människosyn. En bra grund för goda relationer är ärlighet, förtroende och ödmjukhet.

Våra boendens individuella behov, förutsättningar, intressen och önskemål ligger som grund för vår verksamhet där utveckling och möjlighet till gemenskap står i centrum.

Arbetet är fritt och ger dig stora möjligheter att utvecklas och lära dig nya saker.

Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, natt och helgtjänstgöring.

Vi använder oss av TimeCare pool där man lägger in sin tillgänglighet. Du anger själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag. Du ska ha möjlighet att, med kort varsel, vikariera från några timmar till en längre tid.

Kvalifikationer

Du är initiativtagande, ansvarsfull och flexibel och du har förmåga att fatta beslut även i svåra lägen. Du är positiv och lyhörd och arbetar lika gärna självständigt som i grupp. Givetvis tycker du om att arbeta med människor och du har ett gott bemötande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med metoder, arbetssätt och förhållningssätt gentemot personer med funktionsnedsättning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan

Referensnummer:   19/48

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

För att du ska få arbeta inom funktionsnedsättning måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten "Begäran om utdrag från belastningsregistret" på polisen.se . Vilket är en del av de bakgrundskontroller som kan göras vid eventuell anställning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas i enlighet med dataskyddsförordningen.

Varmt välkommen med din ansökan!