jobb just nu!

Bemanningsenheten söker timvikarier till äldreomsorgen i Bollebygd kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Bollebygd är en expansiv kommun med cirka 9000 invånare och 650 anställda. Kommunen ligger i en naturskön omgivning med bra kommunal service och på pendlingsavstånd från Göteborg, Borås och Alingsås.

Arbetsuppgifter

Inom äldreomsorgen förmedlar bemanningsenheten timvikarier till hemtjänsten, vård- och omsorgsboende. I vår verksamhet vill vi att du ska vara lyhörd, visa respekt och ha en positiv människosyn. En bra grund för goda relationer är ärlighet, förtroende och ödmjukhet.

Vi söker timvikarier till:
• Grupp- och servicebostäder för äldre
• korttidsverksamhet för äldre
• Hemtjänst

Du ansvarar tillsammans med övrig personal för att brukarna får den omvårdnad och omsorg som de behöver.

Arbetet är fritt och ger dig stora möjligheter att utvecklas och lära dig nya saker.

Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, natt och helgtjänstgöring.

Vi använder oss av TimeCare pool där man lägger in sin tillgänglighet. Du anger själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag. Du ska ha möjlighet att, med kort varsel, vikariera från några timmar till en längre tid.

Kvalifikationer

Du är initiativtagande, ansvarsfull och flexibel och du har förmåga att fatta beslut även i svåra lägen. Du är positiv och lyhörd och arbetar lika gärna självständigt som i grupp. Givetvis tycker du om att arbeta med människor och du har ett gott bemötande.

Vi ser gärna att du har omvårdnadsutbildning och erfarenhet av arbete med äldre personer. För att arbeta inom hemtjänst behöver du ha körkort b.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   19/69

Gör ansökan

Övrigt

Intervjuer kan komma att ske löpandes, ansök därför redan idag!

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas i enlighet med dataskyddsförordningen.

Varmt välkommen med din ansökan!