jobb just nu!

Barnskötare, förskollärare och lärare (timvikarier)

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vi behöver nu fler medarbetare till vår vikariebank med timanställda vikarier inom förskola, fritidshem och skolor. Arbetet som timvikarie är omväxlande och roligt.
Som timvikarie träffar du många barn och elever varje dag och är en viktig del i att skapa en trygg och lärande miljö i våra verksamheter.
Som vikarie i förskolan kommer du att tillhöra och arbeta i ett av våra fyra områden, Mjölby 1, Mjölby 2, Mantorp och Skänninge.

Arbetsuppgifter

Som timvikarie är du en av våra viktigaste resurser!
Vi behöver dig när ordinarie personal är sjuk, har semester eller annan ledighet. Våra timvikarier finns inom alla våra verksamheter, förskola, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning samt särskolan.
Som timvikarie kan du bli bokad med kort varsel de dagar du uppgett att du har möjlighet att arbeta. Du lägger själv in i Time pool de tider du kan arbeta. När du blivit bokad får du meddelande via SMS var och när du ska arbeta.
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av praktiskt och pedagogiskt arbete så att barns och elevers utveckling, trygghet och lärande stimuleras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgjord gymnasieutbildning, i första hand dig med barnskötarutbildning, förskollärarexamen eller annan pedagogisk utbildning och i andra hand dig med erfarenhet och personlig lämplighet för uppdraget.
Vi söker dig som är flexibel och som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att träffa nya
människor. Du har förmågan att se barns och elevers olika behov och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar.

För att få arbeta inom förskola, skola och fritidshem måste du enligt lag lämna in ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Anställning 6 månader med möjlighet till förlängning.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   106/2019

Gör ansökan

Övrigt

Vi kallar till intervju under och efter ansökningstidens slut. Om du blir kallad till intervju, tag med betyg, tjänstgöringsintyg, legitimation samt ett oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister.

Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.