jobb just nu!

Barnsjuksköterska/Sjuksköterska, Barn- och ungdomsmedicinavdelning, Malmö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till vår trevliga arbetsgrupp på barn- och ungdomsmedicinavdelning 1 i Malmö! I vårt härliga team har vi en kollega som ska vara föräldraledig och därför söker vi nu dig som vill arbeta tillsammans med oss på barn- och ungdomsmedicinavdelning 1.

Till vår barnavdelning kommer barn och ungdomar med varierande diagnoser, allt från planerade operationer/behandlingar till mer komplicerade sjukdomar. Vården är en blandning av planerad och akut verksamhet. Vi vårdar barn och ungdomar mellan 0-18 år, främst inom specialiteterna barnmedicin, plastikkirurgi, kirurgi och ortopedi. Avdelningen samarbetar med många andra avdelningar och sektioner och har ett stort kontaktnät både internt och externt. Vi arbetar barncentrerat och våra insatser tar sin utgångspunkt i hela familjen och deras levnadsvillkor. Vi arbetar med ständiga förbättringar och sätter arbetsglädjen i fokus. Vi arbetar efter NOBAB:s standard och FN:s barnkonvention.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med många olika slags diagnoser som förekommer på vår avdelning. Förutom det direkta arbetet med patienten är alla medarbetare delaktiga i att utveckla och förbättra vården på vår enhet. Vi har schemalagda arbetspass för utbildning och utvecklingsarbete.

Vårt arbetsklimat präglas av glädje, samhörighet och professionalism där vi har barnet i centrum. Vi arbetar i arbetslag med barnläkare, barnsjuksköterska, undersköterska/barnsköterska, paramedicinsk och administrativ personal. Alla är engagerade och tillsammans skapar vi framtiden för våra patienter och deras familjer. Din introduktion kommer att anpassas efter ditt behov och dina tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har vidareutbildning som barnsjuksköterska alternativt dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse och nyfikenhet för att arbeta med barn och ungdomar. Behörighet att verka inom svensk sjukvård krävs. Det är meriterande med bred yrkeserfarenhet av barnsjukvård.

Du brinner för mötet med barnen/ungdomarna och deras familjer och lockas av de utmaningar det innebär att arbeta med hela familjen och med barnet/den unga i centrum. I mötet anpassar du din kommunikation utifrån deras individuella behov och nivå.

Vi söker dig som är nyfiken efter nya kunskaper, har en vilja att utvecklas och vill göra skillnad för våra patienter genom din närvaro på arbetsplatsen. Du är förtroendeingivande och empatisk i dina kontakter med barnen och deras familjer. Du delar vår ambition om att ständigt bli bättre och bidrar till detta genom din förmåga att ta initiativ och bygga relationer.

Som person är du initiativtagande, flexibel, noggrann med ett genuint intresse för barnsjukvård. Du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Stor vikt kommer också att läggas vid personlig lämplighet.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning. I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan till oss på Världens bästa Ettan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A834166

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.