jobb just nu!

Barnmorska, natt, till BB-avdelning i Lund

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Är du på jakt efter din nästa utmaning där du får möjlighet att utvecklas i din roll som barnmorska tillsammans med glada och engagerade kollegor? Då kan detta vara det perfekta jobbet för dig! Just nu söker vi en barnmorska för nattjänstgöring till vår BB-avdelning inom verksamhetsområde kvinnosjukvård i Lund!

Hos oss erbjuds du ett intressant och stimulerande arbete på vår BB-avdelning, där du har goda möjligheter att vidareutvecklas inom obstetriken. Som ny kollega hos oss får du en drygt tre veckor lång introduktion efter vilken du får en mentor som du har regelbunden uppföljning med. Din utveckling är viktig för oss och vi har därför kontinuerlig fortbildning, bland annat inom amning och CTG samt interna föreläsningar.

Vi tar emot kvinnor från hela södra Sverige med komplikationer under sin graviditet från v. 22+0. Vi har ett nära samarbete med förlossningsavdelningen, neonatalavdelningen och neonatalavdelning intensivvård. På avdelningen har vi 24 vårdplatser, 8 platser för gravida och 16 platser för förlösta patienter med komplikationer. Vi har 16 enkelrum där partner kan sova över. Till vår verksamhet hör även BB Familj där vi har 21 vårdplatser för patienter med normal förlossning i fullgången tid. Där finns även våra återbesöksmottagningar samt amningsmottagning.

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar vi tillsammans i tvärprofessionella team med läkare, barnmorskor, sjuksköterskor och undersköterskor med patienten i fokus. Vi är indelade i tre team, ett team består av barnmorska/sjuksköterska och undersköterska och de ansvarar för åtta patienter. På BB arbetar vi både med det komplicerade och det normala, både när det gäller gravida och förlösta kvinnor.

Ett av målen för vår verksamhet är att öka antalet igångsättningar på avdelningen. På den förlösta sidan vårdar vi kvinnor med komplikationer samt kvinnor vars barn vårdas på neonatalavdelning. I omvårdnadsarbetet lägger vi stor vikt vid amning.

Patienter som ska förlösas med planerat kejsarsnitt tas omhand av ett team på avdelningen. Vårt nära samarbete med förlossnings-, operations- och neonatalavdelningen gör att patienten får ett optimalt omhändertagande. Vi tar även emot patienter för uppstart av igångsättning.

Vi lägger önskeschema i TimeCare.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba hos oss och träffa oss på avdelningen? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för hospitering!

Har du tidigare arbetat som barnmorska? Skånes universitetssjukhus erbjuder reaktivering för personer som är utbildade barnmorskor men som aldrig utövat yrket. Om du tidigare arbetat som barnmorska men behöver repetera dina kunskaper är reaktivering också en möjlighet. Du är välkommen att söka tjänsten och önska reaktivering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och barnmorska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3 eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Utöver ditt genuina intresse för barnmorskeyrket, har du framåtanda och ett stort intresse för utveckling och lärande. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Ditt engagemang och positiva inställning bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Sist men inte minst ser vi humor och prestigelöshet som viktiga egenskaper för alla oss som arbetar här och vi hoppas på att du vill vara med och göra skillnad tillsammans med oss. För oss är det viktigt att måna om vårt goda arbetsklimat och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen in med din ansökan, vi ser fram emot att lära känna dig!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A915118

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Nattjänstgöring.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.