jobb just nu!

Psykolog med specialistkompetens sökes till Barn- och ungdomspsykiatrin

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Barn- och ungdomspsykiatriska verksamheten är en resurs för hela Jämtlands län. Vi är placerade i Östersund, men ansvarar för hela länet. På enheten arbetar cirka 70 medarbetare varav 15 psykologer och samarbetet mellan de olika yrkesgrupperna är väl utvecklat. Vi arbetar i tvärvetenskapliga team där hög grad av självständighet i arbete och ansvarstagande krävs. Verksamheten satsar på att ge medarbetare möjlighet till långsiktig kompetensutveckling. Vi har extern handledning samt mentorskap under hela första året som en del i en god introduktion till arbetsplatsen. Hos oss ges goda möjligheter att ta egna initiativ och delta i verksamhetens utveckling.

Organisatoriskt ingår BUP i område Barn och unga vuxna. I område Barn och unga vuxna (BUV) ingår förutom Barn- och ungdomspsykiatrin även Barn och Ungdomshabiliteringen (BUH) och Föräldra- och barnhälsan (FBH). Verksamheterna är sedan snart 7 år samlokaliserade i Östersund på Köpmangatan 24 i nyrenoverade lokaler.

Arbetsuppgifter

Som Leg psykolog med specialistkompetens/STP-psykolog kommer du att ingå i ett av våra öppenvårdsteam. I teamet finns psykologer, socionomer och läkare. Vi söker en specialistpsykolog/STP-psykolog som vill arbeta med hela det barnpsykiatriska utrednings- och behandlingsspektrumet. I arbetet ingår också att ge konsultation till vårdgrannar, oftast socialtjänst och elevhälsa. Som specialistpsykolog kommer delar av din tjänst innehålla verksamhetsutvecklande och ledande aspekter, handledning men även metodutveckling samt implementering av dessa inom ditt specialistområde.

Kvalifikationer

Leg. Psykolog. Erfarenhet från arbete inom barn och ungdomspsykiatri är meriterande. Likaså specialistkompetens inom neuropsykologi alternativt psykologisk behandling eller klinisk barn- och ungdomspsykologi. Om du inte har specialistkompetens så kommer du enligt regionens karriärvägar för psykologer kunna specialisera dig inom områden neuropsykologi, psykologisk behandling eller klinisk barn- och ungdomspsykologi.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   Persr/446/2019

Gör ansökan

Övrigt

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

I mån av tillgång så kan vi eventuellt hjälpa till med möblerad eller omöblerad bostad. Mer information om det hittar du på vår hemsida. www.regionjh.se/jobbahososs/hjalpmedboende

Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se

Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se

Välkommen med din ansökan!