jobb just nu!

Avlösarservice

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Bollebygd är en av Sveriges snabbast växande kommuner och ligger naturskönt mellan Göteborg och Borås. Vi har bra kommunal service och goda pendlingsmöjligheter. Kommunen står inför flera spännande utmaningar och möjligheter, där du är en del av att utveckla arbetet och arbetsplatsen. I Bollebygds kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald i kommunens verksamheter.

Arbetsuppgifter

Om du är en person som vill få möjligheten att göra något meningsfullt för andra människor så kan avlösarservice vara något för dig. Föräldrar eller makar som har barn med funktionsnedsättning kan behöva möjligheten att få komma ifrån och göra något annat en stund och då behöver de någon som sköter omvårdnaden om barnet. Detta sker ofta i hemma hos familjen du hjälper men det kan också ske till exempel i samband med att den enskilde och avlösaren är på utflykt.

Insatserna är på några timmar (ca 5-20 timmar) i månaden och passar dig som studerar eller vill arbeta extra om Du ex är deltidsanställd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lyhörd, flexibel och engagerad som person. Du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och ska kunna vara motiverande då det behövs. Meriterande är om du har någon form av omvårdnadsutbildning och/eller pedagogisk utbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsvariationer, dock inget krav.

Kontinuitet är viktigt för våra kunder och vi vill därför gärna att du tänker långsiktigt på uppdraget.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   19/101

Gör ansökan

Förmåner

Timavlönad

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!