jobb just nu!

Avdelningschef Käkkirurgi och Orofacial Medicin Folktandvården Blekinge

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Folktandvården är miljöcertifierad (ISO 14001) och en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn.

Vår vision är Frisk mun för alla. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare för fler friska munnar.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill utveckla och leda vår avdelning för Käkkirurgi och orofacial medicin. Verksamheten har ca 20 anställda och finns i Karlskrona och Karlshamn.

Vårt sätt att arbeta utgår från värdeorden engagemang, kvalitet och samarbete vilka är viktiga ledstjärnor i allt vi gör.

Som avdelningschef ansvarar du för att leda, utveckla och förbättra avdelningens verksamhet i enlighet med uppsatta mål. I uppdraget ingår helhetsansvar för ekonomi, personal och verksamhet. Du arbetar för Folktandvården Blekinge som helhet och du ingår tillsammans med övriga avdelningschefer i specialisttandvårdens ledningsgrupp.

Avdelningschefen är direkt underställd verksamhetschefen för specialisttandvården och ingår i basenhetens ledningsgrupp. Uppdraget kombineras med kliniskt arbete i din grundprofession som vi gärna ser är käkkirurg eller tandläkare inom orofacial medicin

Som arbetsgivare erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter, såväl inom ledarskap som inom odontologi. Vi är ett team och månar om våra medarbetare, det är viktigt för oss att alla känner sig uppskattade och delaktiga och får utrymme att utvecklas.

Kvalifikationer

Vi söker dig med goda ledaregenskaper som präglas av engagemang, tydlighet och lyhördhet. Du har hög integritet, är resultatinriktad, har förmåga att prioritera och se helheter. Vi värdesätter förbättringsfokus och förmåga att utveckla både medarbetare och verksamhet. Därtill har du en väl utvecklad samarbetsförmåga och goda kommunikativa egenskaper.

Du har odontologisk utbildning och det är meriterande om du har erfarenhet av ledningsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är önskvärt.

Anställningens omfattning

Vi arbetar med löpande urval i denna rekryteringen varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Ansökan

Referensnummer:   A942229

Gör ansökan

Lön

Månadslön

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.