jobb just nu!

Audionom till Öron- näsa-halskliniken, Växjö och Ljungby

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Audionommottagningen består av 15 audionomer och 3 hörselvårdstekniker. Nu skall en av våra audionomer gå vidare till annan tjänst så vi behöver en ny kollega.
Tillsammans med Hörselhabiliteringen har vi ansvar för hela Regionens hörselvård. Vi har ett nära samarbete med audiolog och ÖNH läkare med hörselinriktning.
På audionommottagningen finns integrerade team som arbetar med fördjupad rehabilitering för vuxna och barn.

Arbetsuppgifter

Audionommottagningen utför diagnostik och hörselrehabilitering samt servicebesök för personer i alla åldrar.
Vi söker en audionom med intresse av att utföra såväl diagnostik, hörselrehabilitering som servicebesök, även arbetsinriktad rehabilitering kan bli aktuellt.

Tjänsten kan innebära arbete på både mottagningen i Växjö och i Ljungby.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är en legitimerad audionom.
Som person behöver du ha förmåga att arbeta självständigt i patientarbetet men även fungera som en bra teammedlem. Du skall vara serviceinriktad och intresserad av att vara med och utveckla och driva verksamheten framåt.Anställningens omfattning

tillträde enl överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   SHV 184/19

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.