jobb just nu!

AT i Karlstad

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare
Hälso- och sjukvården i Värmland satsar på utbildning. Här får alla AT-läkare ett eget utvecklingskonto och vi har ett omfattande utbildningspaket. Våra block är på 21 månader och startar i mars och juni 2019 (obligatorisk utbildning sk. "akutkursen" under vecka 10 för båda intagen).
Inom landstinget finns Centrum för klinisk forskning. Om du är intresserad av att kombinera AT med att bedriva forskningsprojekt så kan detta diskuteras.
Ytterligare information om AT-tjänstens utbildningspaket finner du på vår hemsida, www.liv.se/AT

Arbetsuppgifter

AT-tjänstgöring består av utbildning samt läkararbete under professionellt ansvar för att ge klinisk träning och introduktion i arbetslivet. AT ger tillfälle till både yrkesmässig och personlig utveckling.

Kvalifikationer

Godkänd läkarexamen alt beslutsunderlag från Socialstyrelsen.

Anställningens omfattning

21 månader Tillträde 5 block i mars, 5 block i juni 2019

Ansökan

Referensnummer:   CSK/183204

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Fastställd ingångslön. Individuellt lönesättandesamtal efter 12 månaders AT-tjänstgöring med AT- Läkarchef

Anställning

Arbetstid: Schema.
40 timmars vecka

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons. Detta gör att inkomna ansökningar kan behandlas snabbt och säkert. Var noggrann när du fyller i ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Intervjuer kommer att ske under vecka 40 och 41. Inför anställning som AT-läkare i sjukvården i Värmland gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister.

Efter första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet då du vill söka andra tjänster. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.