jobb just nu!

Arbetsterapeut till Vårdcentralen Söderåsen i Bjuv

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Söderåsen är en vårdcentral som har 20 anställa och med cirka 6 150 listade patienter. Samtliga läkare i verksamheten är specialister i allmänmedicin och stödjs av välutbildade sjuksköterskor, kurator (med KBT kompetens), undersköterska och sekreterare. I verksamheten bedriver vi diabetesmottagning, astma/KOL mottagning, hjärtsviktsmottagning, blodtrycksmottagning, distriktssköterskemottagning, äldremottagning och minnesmottagning. I Bjuv bedriver vi även centralt barnavårdscentral (bvc) och familjecentral. Hos oss har vi en mycket väl fungerande rehabverksamhet med ett nära samarbete mellan fysioterapeuter, arbetsterapeut och läkare.

Vi är en liten vårdcentral med ett stort utbud av mottagningar vilket leder till en god service för kommunernas invånare. Vi är en familjära arbetsplats som sätter stort värde i det första mötet med patienten. Vi har även en god arbetsmiljö med bra teamarbete, prestiglöshet och humor!

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss kommer dina arbetsuppgifter att främst bestå av behandling och symptomlindring från händer och underarmar, hembesök hos patienter och att prova ut hjälpmedel åt och med dem. I rollen ingår det att du ska kunna hålla i och leda gruppverksamhet som till exempel artrosskola och smärtskola. Vi ser även gärna att du har möjlighet att ta dig an uppdraget som rehabkoordinator i verksamheten, vilket innebär att du främst ska bistå läkarna med de patienter som är långtidssjukskrivna och sköta kontakt med arbetsgivare, försäkringskassa och arbetsförmedling. Hos oss kommer du att arbeta nära sköterskan på äldremottagningen samt bistå med minnesutredningar och minnestester. Verksamheten befinner sig just nu i en positiv utvecklingsfas med många spännande projekt vilket ger möjligheten att få vara med och driva utvecklingen framåt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare önskar vi att du har utbildning inom händer. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. För tjänsten krävs det att du har giltigt B-körkort, datorvana och dokumentationsvana.

För tjänsten är det meriterande om du som söker har tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral, arbete som rehabkoordinator och/eller erfarenhet av minnesutredningar. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i systemet PMO.

Som person söker vi dig som är trygg i din roll som arbetsterapeut. Du är självständig, flexibel, en god teammedarbetare, kreativ och innovativ. Vidare söker vi dig som gärna vill vara med att utveckla verksamheten i rätt riktning och är öppen för nya arbetssätt och arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A925843

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.