jobb just nu!

Arbetsterapeut till enhet ortopedi i Hässleholm

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Inom den ortopediska verksamheten utförs planerade ledplastikoperationer och dagkirurgi.
Arbetsterapeuterna är anställda i VO närsjukvård, men arbetar mot ortopedavdelningen på sjukhuset och bedriver öppenvård.

Arbetsuppgifter

Vi utökar vårt team, och säker därför ytterligare en arbetsterapeutkollega till ortopedavdelningen inom rehabiliteringsmottagningen i Hässleholm. Som arbetsterapeut inom arbetslag ortopedi arbetar du teambaserat med övriga professioner på den ortopediska avdelningen. Tillsammans med sjukgymnast, läkare, sjuksköterskor och undersköterskor bidrar du med din specifika kompetens som arbetsterapeut. Arbetet sker utifrån ett personcentrerat perspektiv. Ditt dagliga arbete innehåller arbetsterapeutisk bedömning, åtgärd och uppföljning.

Du träffar även patienter med handskador som remitterats till arbetsterapeut polikliniskt från ortopedmottagningarna inom Skånes sjukhus nordost. Handrehabiliteringen innebär bland annat behandling, träning, uppföljning samt utprovning och tillverkning av ortoser till ett brett spektrum av ortopediska diagnoser postoperativt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Om du har erfarenhet av ortopedi med kunskap om hjälpmedel och erfarenhet av samverkan med kommuner är det meriterande. Vidare är erfarenhet av handrehabilitering och ortostillverkning också meriterande.

Som person är du driftig och vill finnas med i vår fortsatta utveckling av vår verksamhet. Du är flexibel i ditt arbetssätt då tjänsten innebär både självständigt arbete och arbete i team samt öppen- och slutenvård. Därtill är det viktigt för oss att du är glad och positiv samt har lätt för att samarbeta. Vi lägger stort vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A953831

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Skånes sjukhus nordost är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och omfattar Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och Hässleholms sjukhus. Våra 2 600 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvården i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. CSK är ett akutsjukhus med verksamhet dygnet runt och vi erbjuder specialiserad vård inom många olika specialiteter. På Hässleholms sjukhus bedriver vi ortopedi, närsjukvård med rehabilitering. Välkommen!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.