jobb just nu!

Arbetsterapeut, sommarvikariat till Sektor Omsorg i Kävlinge kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad Arbetsterapeut och vill arbeta inom Sektor Omsorg i Kävlinge kommun under sommaren. Tjänsten innebär att du arbetar som Arbetsterapeut riktat både mot ordinärt- och särskilt boende.
Arbetsuppgifterna består av att göra bedömningar, målsättningar, utvärdera och genomföra uppföljningar samt hjälpmedelsutprovningar. Att ha ett behandlande och rehabiliterande arbets- och synsätt. Även handledning av omvårdnadspersonal ingår som en naturlig del i arbetet. Du kommer arbeta nära sjukgymnast/fysioterapeut, distrikts- / sjuksköterskor i samverkan kring vårdtagaren

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och vill arbeta tillsammans med oss i sommar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, det är viktigt att du har lätt för att samarbeta, är utåtriktad, självständig samt har ett stort mått av flexibilitet.
Körkort erfodras.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2020-08-28

Tillträde enligt överenskommelse.
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   17/20

Gör ansökan

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid fr o m den 1 januari 2010.

Ansök via länken till Offentliga jobb.