jobb just nu!

Arbetsledare till Eskilstuna direkt

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Konsult och uppdrag är Eskilstuna kommuns serviceorganisation. Vi skapar värde för verksamheterna i kommunkoncernen genom att erbjuda effektiva och tydliga tjänster. Vårt mål är att våra kunder betraktar Konsult och uppdrag som en kompetent, modern och affärsmässig partner.

Eskilstuna kommun söker nu fler medarbetare till Eskilstuna direkt; ett kommungemensamt kontaktcenter för information och service till kommunens invånare, brukare och kunder. Alla som söker information, hjälp och stöd från kommunens olika förvaltningar och verksamheter ska bemötas på samma sätt och kunna få grundläggande vägledning och information i den fråga de har. Kontaktcentret tar emot besök, svarar på frågor via telefon, e-post, sociala media och chatt.

Eskilstuna direkt har uppdraget att:

* Öka tillgänglighet för invånare, brukare och kunder till kommunens tjänster
* Öka och förbättra service och kvalitet
* Bidra till effektivisering av kommunens verksamhet

Eskilstuna direkt består av en personalgrupp på ca 40 medarbetare, två enhetschefer och två arbetsledare varav en är vakant.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta med bemanning och uppsatta mål? Har du en förmåga att inspirera och utveckla dina kollegor? Då ser vi att du söker denna tjänst!

Du kommer att vara chefens förlängda arm och arbeta med att coacha, leda och fördela det operativa arbetet i verksamheten. Schemaläggning och bemanning är en stor del av det dagliga arbetet. Vi vill att du bidrar till kvalitetsutveckling i centrets kommunikation både internt och externt. Du kommer att sköta kommunikationen och samarbetet med kommunens förvaltningar inom de områden centret är verksamt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst avslutad gymnasieutbildning, meriterande är om du också har eftergymnasial utbildning eller kurser inom relevant område som exempelvis ledarskap eller coachning.

Vi ser också att du har minst ett par års erfarenhet av en ledande/coachande roll. Då bemanning och schemaläggning är en stor del av det dagliga arbetet, behöver du ha kunskap om det från tidigare arbetsplats och om du har arbetat med ett schemaläggningsverktyg ser vi det som meriterande.

Vi ser det som ett måste att vara flytande i svenska, både tal och skrift för att lyckas i rollen som arbetsledare. Starkt meriterande är om du tidigare har arbetat på ett kundcenter eller i reception, liksom erfarenhet av att ha arbetat i en politiskt styrd organisation. Har du kunskap om arbetsmiljöfrågor är det en stor fördel.

Dina personliga egenskaper är avgörande för tjänsten och vi ser därför att du är en person som har lätt för att kunna sätta dig in i andras perspektiv, vilket gynnar både kund- och medarbetarrelationer. Du kan hantera pressade situationer med ett lugn och låter inte känslorna styra. Du är också tydlig i ditt sätt att coacha och du har lätt att fatta beslut när situationen kräver.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   4834

Gör ansökan

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.