jobb just nu!

Arbetsledare Förstegsteam inom arbetsmarknadsenheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E22. Vi är en kommun som växer och har idag cirka 7 900 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 700 medarbetare. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.Valdemarsvik.se och ta del av vår Vision 2025.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare på försteg inom arbetsmarknadsenheten i Valdemarsvik jobbar du i nära samverkan med plattformen och samordningsförbundet. Du kommer arbeta med människor som har behov av att ta steg för att närma sig arbete eller studier. Du kommer ingå i ett team med en samordnare från plattformen samt arbeta tillsammans med övrig personal inom arbetsmarknadsenheten. Plattformen har till uppdrag att stödja samordning av ordinarie insatser samt erbjuda förstegsverksamhet för personer som behöver stöd att komma närmare arbetsmarknaden.
En förstegsinsats innebär att individer får ett anpassat handledarstöd utifrån individens förutsättningar. Ditt arbete innebär då att handleda och coacha fler individer i olika verksamheter för att komma vidare mot arbetsmarknaden.

Kvalifikationer

Din profil
Som person är du drivande och trivs med att arbeta med varierande arbetsuppgifter, ser en utmaning i att finna nya lösningar och tycker det är spännande att utveckla nya arbetssätt och metoder.
Du behöver ha förmågan att sätta individen i fokus utifrån ett helhetsperspektiv. Höga krav ställs på förmåga att utföra och planera arbetet självständigt, samtidigt som du även behöver vara en lagspelare som är med och tar ansvar för att helheten fungerar.
Arbetet kräver att du är flexibel och har en uttalad god samarbetsförmåga. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med människor.

Du behöver också ha erfarenhet och kunskap kring vaktmästeriuppdrag, samt enklare snickeri-, verkstads-, och måleriarbeten.

Vill du tillsammans med andra vara med att utveckla nya arbetssätt och metoder är detta en tjänst för dig att söka!

-B-körkort

-Kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är meriterande.

-Kompetens att arbetsleda och själv utföra uppgifter inom vaktmästeri.

-Praktiskt lagd samt även kunna handleda människor att utföra dessa uppgifter.

Anställningens omfattning

snarast möjligen
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   305e/2019

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande så tveka inte att ansöka.