jobb just nu!

Appelhagens förskola i Stockaryd söker förskollärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Vi söker ett flertal förskollärare till Appelhagens förskola i Stockaryd.
Appelhagens förskola består av 4 avdelningar, varav en avdelning finns i lokaler på Stockaryds skola
Arbeta tillsammans med oss - bli vår medarbetare!

Arbetsuppgifter

Som förskollärare kommer du finnas i barnens vardag och vara en del i vad som formar Sveriges nästa generation genom att du coachar, utmanar och lyssnar in barnets behov.
I Sävsjö kommun vill vi ha en förskola för alla. Som förskollärare kan du se och ta vara på unga individers olikheter och talanger, få barnet att göra något de inte trodde de klarade. Det är ett uppdrag med stort ansvar och utmaningar, men med stora utmaningar kommer stora belöningar.
Som förskollärare i Skolområde Stockaryd har du en engagerad förskolechef och kompetenta kollegor som ger dig stort kunskapsutbyte och stöd i din yrkesroll. Dina lärarkollegor och andra professioner inom skolan kompletterar varandra med olika styrkor i olika situationer och sammanhang. Ni löser komplexa situationer tillsammans med fokus på barnens främsta behov. Som förskollärare har du ett särskilt pedagogiskt ansvar för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten.

Kvalifikationer

Vi ser gärna dig som har erfarenhet av arbete i förskola men också dig som är ny i yrket, det viktigaste är att du är genuint intresserad av att arbeta med barn. Du har förmåga att bygga vidare på barnens upptäckter och erfarenheter, utvecklar och förnyar arbetssättet utifrån barnens behov och intressen.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
För en tillsvidaretjänst krävs en legitimation i förskolan.

Vill du ha ett av Sveriges viktigaste jobb i länets bästa skolkommun?
Välkommen med din ansökan.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-08-03

Ansökan

Referensnummer:   A942444

Gör ansökan

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga Jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.