jobb just nu!

Anläggningsarbetare med inriktning på VA-ledningsnät

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Sölvesborg Energi är en trygg, lokal serviceleverantör som verkar för en bättre framtida miljö i Sölvesborg. Vi distribuerar el i Sölvesborgs tätort och de närmaste omgivningarna och är huvudman för den allmänna vatten- och avloppsanläggningen inom Sölvesborgs kommun. Dessutom äger vi och bygger ut ett fibernät som täcker hela kommunen. Utöver detta är vi entreprenörer inom mark, anläggning, väg, belysning, bredband, fjärrvärme, el och mycket mera.
Totalt är vi 43 anställda och dygnet runt, året om finns vår beredskapspersonal tillgängliga om fel inträffar.

Sölvesborg Energi och Vatten AB söker nu Anläggningsarbetare med inriktning på VA-ledningsnät

Arbetsuppgifter

Som Anläggare med inriktning mot VA arbetar du tillsammans med dina kollegor med drift och underhåll inom de olika teknikområden som finns i koncernen, primärt för denna tjänst är inom VA, men även fjärrvärme & fibernät. Arbetet utför du tillsammans med kollegor i Tekniksektionen samt anlitade entreprenörer. Efter din introduktionstid kommer du att delta i beredskapstjänst.

Kvalifikationer

Den vi söker bör ha relevant utbildning samt dokumenterad erfarenhet av arbete med VA-ledningsnät. Som person är du drivande, engagerad, ansvarstagande och självgående. Det är också betydelsefullt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera på ett bra och smidigt sätt, både internt och externt.

Du har sinne för planering och god samarbetsförmåga. Arbetet kräver god social kompetens och att du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. Sölvesborg Energi arbetar ständigt med att se över och effektivisera sitt arbetssätt och därför ser vi också att du är flexibel och intresserad av att lära nytt och prova nya arbetsuppgifter.

Tjänsten kräver att du har körkort med minst B-behörighet. BE samt C-behörighet är en merit.

Anställningens omfattning

Tillträde och eventuell provanställning enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   6/2019

Gör ansökan

Övrigt

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Tobias Wendel, i första hand på mail tobias.wendel@solvesborgenergi.se, i andra hand på telefon 0456-81 68 93.

Ansökningarna kommer att hanteras löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Som medarbetare på Sölvesborg Energi erbjuds du bland annat friskvårdstimme alternativt friskvårdsbidrag.

Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.