jobb just nu!

Anestesisjuksköterskor till operationsenheten i Trelleborg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Vill du jobba på en trevlig arbetsplats med patienten i fokus, ett modernt värderingsstyrt ledarskap och det gemensamma målet om att bli ett personligt sjukhus i framkant? Då ska du söka tjänsten som anestesisjuksköterska på Lasarettet i Trelleborg! Här vill vi sätta medarbetarna i förarposition. Vi tror att det är du och dina kollegor som bäst vet hur våra patienter får en bra och personlig vård.

På Lasarettet i Trelleborg arbetar drygt 600 medarbetare och vi är cirka 95 medarbetare som arbetar nära tillsammans på operationsenheten, uppvakningsavdelningen och sterilenheten. Nu när en kollega går i pension samt en som tar över rollen som teamledare rekryterar vi anestesisjuksköterskor som vill arbeta med oss i vårt team!

Operationsenheten är ett ortopedkirurgiskt centrum som drivs i nära samarbete med Skånes universitetssjukvård och ingår i verksamhetsområde planerade operationer som kännetecknas av sin höga kvalitet. Mycket fina resultat rapporteras bland annat för ledproteskirurgin, enligt årsrapporterna från Svenska Höft- och knäprotesregistret 2018. Trelleborg presterar även bland de bästa resultaten i Sverige i kvalitetsregistret för tonsilloperationer.

Följ med bakom kulisserna och träffa oss som jobbar på Lasarettet Trelleborg. Nyfiken? Följ oss! http://www.instagram.com/lasarettet_trelleborg/

Arbetsuppgifter

Nu när en kollega går i pension samt en kollega slutar välkomnar vi anestesisjuksköterskor som vill arbeta med oss i vårt team!

Vi söker dig som vill vara med att utveckla verksamheten tillsammans med kollegor och närmsta chef. Du värdesätter ett arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet och bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Som anestesisjuksköterska möter du patienter i varierande åldrar allt från yngre barn till äldre vuxna. I arbetet ingår även att medverka på akutlarm och MAG-team på Trelleborgs lasarett och ambulanstransport till andra sjukhus.

På sjukhuset finns anestesisjuksköterska i tjänst dygnet runt, årets alla dagar och vi arbetar mycket med Target Controlled Infusion (TCI). I bemötande och omvårdnad av barn och vuxna med funktionsnedsättningar ligger vi i framkant.

Det är viktigt att du får möjlighet att växa och utvecklas med verksamheten och därför arbetar vi för att hitta former för kontinuerlig kompetensutveckling. På avdelningen arrangerar vi fyra studiedagar och ca fyra kvällsförlagda utbildningstillfällen per år samt årlig HLR-träning. Din introduktion anpassas individuellt utifrån dina tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare krävs specialistutbildning i anestesisjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Vi ser även att du har goda kunskaper i det engelska språket. Det är meriterande om du har erfarenhet/behörighet som A-HLR instruktör.

Arbetet ställer stora krav på en förmåga att planera och ha framförhållning. Du trivs med att arbeta i team, men har samtidigt förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Som person är du positiv, ansvarsfull och flexibel. Du har även lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och kan prioritera när tempot är högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbets- och kommunikationsförmåga.

I den här rekryteringen använder vi oss av löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A915748

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.