jobb just nu!

Alvesta kommun söker kock till Högåsen i Alvesta

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.

– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar

Högåsen har 78 lägenheter. Cirka 80 personal arbetar på Högåsen, bestående av omsorgspersonal dag och natt, kökspersonal, en assistent, två enhetschefer samt sjuksköterskor och rehab personal. Vi arbetar alla utifrån våra respektive professioner för att i dialog med den enskilde gemensamt ge en god omsorg. All mat lagas på Högåsen och varje dag lagas 150 portioner och 100 matdistribution. Matsedeln är gemensam för köken i kommunen. I anslutning till köket finns en trevlig matsal.

Arbetsuppgifter

Omsorgsförvaltningen söker nu en engagerad kock till vårt arbetslag, som vill vara med att utveckla Högåsens köksverksamhet. Arbetet innebär att utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett tillagningskök inom äldreomsorgen. I detta ingår bl.a. att planera, tillaga och servera mat samt packning till matdistribution. Du kommer att hantera specialkost och följa rutiner för egenkontroll/livsmedelshygien. Vi jobbar mycket med Krav och är Krav certifierade. Arbetstiden är förlag både till dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen krävs det att du är ansvarstagande, noggrann och har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du strävar alltid efter att laga god välbalanserad mat av högsta kvalitet. Du har ett genuint intresse av livsmedel och matlagning men har även öga för de små detaljerna som förhöjer måltidsupplevelsen. Vi ser det som en självklarhet att du har ett mycket gott bemötande och har god initiativ- och samarbetsförmåga.

Du ska ha godkänd gymnasieutbildning inom restaurang- och livsmedelsprogrammet med inriktning kök alternativt annan kockutbildning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som kock inom äldreomsorg samt hygienkörkort efter genomförd Haccp utbildning. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i tal och skrift samt datorvana.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2020-09-02

2019-09-02
Omfattning: Heltid, eller enligt överenskommelse.
Tjänsten tillsätts efter att erforderliga beslut tas.

6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A887687/2019

Gör ansökan

Övrigt

Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.