jobb just nu!

Allmänspecialist till Gävle Strand Din hälsocentral

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vill du jobba med att hjälpa alla patienter att bli friskare, i team där flera kompetenser arbetar tillsammans? Vill du ha en viktig roll samhället och variation i ditt jobb? Då ska du komma till oss i den offentligt drivna primärvården i Region Gävleborg. Vi är en stor aktör i länet med våra 28 hälsocentraler – alltid nära och tryggt för befolkningen.

I ett av Gävles senaste bostadområden i inre hamnen där Gavleån möter havet, ligger hälsocentralen Gävle Strand. Hälsocentralen ligger i nära anslutning till buss och tågstation för bra pendlingsmöjligheter.

Primärvården i Region Gävleborgs är förnärande med i ett flertal utvecklingsprojekt där Gävle Strand Din hälsocentral är delaktiga tillsammans med övriga hälsocentraler. Detta som ett led i utredningen effektiv vård.

Är du nyfiken på Gävleborg? Att bo här innebär korta avstånd till storstäder i Sverige och i världen i och med närheten till Arlanda. Här har du också bra utbud av mat, nöje och kultur och nära till naturupplevelser i fjäll, skog och skärgård året om för alla åldrar.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är specialist inom allmänmedicin och vill vara med och utveckla verksamheten inom primärvården i Gävle och Gävle Strand din hälsocentral. I mars 2020 kommer vi att flytta in i våra nybyggda lokaler tillsammans med utvalda verksamheter från slutenvården. Vi hoppas kunna locka dig till en arbetsplats där vi utvecklar den nya öppenvården med ett integrerat sammarbete med specialistvård. Behöver du pendla? Inga problem då vi finns 300 m från buss/tågcentralen. Lägg till dessutom ett av Gävles absolut finaste havsnära lägen. Låter det intressant tveka inte att höra av dig så berättar vi mer.

Du som läkare kommer till en arbetsplats där du arbetar tillsammans med en positiv, engagerad och trygg arbetsgrupp.

I arbetsuppgifterna ingår både akut och planerad mottagning, delta i rehabiliteringsarbete i vårt mulitmodala team och handledning av ST-läkare och AT läkare.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och är specialist inom allmänmedicin.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   RS 2018/1416

Gör ansökan

Övrigt

Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna hanteras enligt GDPR och de personuppgifter du lämnar i e-rekryteringen används för att administrera din ansökan och exempelvis skicka bekräftelse till dig. Dina personuppgifter används endast i e-rekryteringar du aktivt deltar i.

Dina personuppgifter sparas och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera eller avregistrera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Mer information om hur Region Gävleborg hanterar personuppgifter regiongavleborg.se/dataskydd

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.