jobb just nu!

Administratör Landskap & Trafik

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Ökad tillväxttakt ställer stora krav på att skapa och utveckla attraktiva livsmiljöer. Ett viktigt område är därför utveckling och utformning av det offentliga rummet.

Avdelning Stadsplanering och infrastrukturdrift består av kompetenser inom arkitektur, landskapsarkitektur, exploatering samt stads- och trafikplanering. Avdelningen ansvarar för utveckling och utformning av allmän plats samt för planarbete och utredningar i samband med nyexploatering och förädling av redan befintliga områden. Avdelningen tar ansvar för att skapa vackra, tillgängliga och trivsamma platser och stråk för medborgare och besökare. Luleå är en växande stad där den gröna strukturen och livet mellan husen värderas högt. Vi lyfter de olika årstidernas kvaliteter för att skapa variation och nya upplevelser. Sommartid ger de ljusa nätterna, blomsterfägringen och den ständiga närheten till vatten en unik stämning. På vintern ser vi kyla, snö och mörker som en möjlighet att skapa plats för ljus, lek och rekreation.

Vi behöver förstärka vårt administrativa stöd och söker därför efter en administratör till vår avdelning med placering på sektion Landskap & Trafik.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara ett administrativt och kommunikativt stöd till sektionschefer och handläggare tillsammans med avdelningens två administratörer . Dina arbetsuppgifter innefattar administration i samhällsbyggnadsprocessen, allt från deltagandet i samhällsbyggnadsprojekt samt uppföljning dessa, förberedelse- och efterarbete i samband med framtagandet av utredningar, statistik och remisshantering. Ekonomihantering av fakturor och beställningar är en betydande del av arbetet. Du kommer att utgöra stöd i tid- och resursplanering, sammanställa verksamhetsstatistik och ansvara för avdelningens webbsidor.

På Stadsbyggnadsförvaltningen är engagemang, ansvar och kompetens, nyckelord för framgång. Vi strävar efter att hålla hög servicenivå och kvalitet, både internt och externt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst gymnasieexamen eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har erfarenhet och intresse av administrativt arbete och är noggrann, strukturerad, kvalitetsmedveten, ansvarsfull och självständig. Du tycker om att utveckla rutiner och arbetssätt. Du är bra på att samarbeta och har social kompetens.

Då arbetet innebär många interna och externa kontakter är det av stor vikt att du har ett serviceinriktat förhållningssätt. Du ska behärska de grundläggande programmen i Microsoft Office och ha lätt för att lära dig nya datasystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomisystemet Raindance.

Goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift är en förutsättning för arbetet.

Erfarenhet av kvalificerad service och administrativt stöd inom samhällsbyggnad i offentlig förvaltning är meriterande. Erfarenhet av arbete med tid- och resursplanering, statistik samt arbete med webb är meriterande.
Det är meriterande om du har erfarenhet som kommunikatör/informatör.


Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A906964

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb