jobb just nu!

50 % Grundskollärare i Spanska till Dalslundskolan 7-9 i Åkarp

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun - den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Burlövs kommun skolor har klättrat i SKL:s rankning 120 platser som en följd av ett medvetet kvalitetsarbete.

Åkarp är ett litet samhälle med närhet till Malmö och Lund samt Alnarps inspirerande naturmiljö. Åkarp har goda kommunikationer med buss och tåg. Skolan har ett centralt läge med 3 min promenadväg från Åkarps station. Åkarp har 5 skolor fördelade på 4 skolenheter från f-9. Fokus i tjänsten ligger på Dalslund 7-9.

Dalslund 7-9 ERBJUDER:

• Verksamhet i en kommun med spännande satsningar på skolutveckling och stora möjligheter till utveckling i den egna yrkesrollen

• Trygg och stimulerande arbetsmiljö med inflytande och delaktighet

• Elever med hög måluppfyllelse

• Engagerade elever och medarbetare samt förväntansfulla föräldrar.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en positiv, engagerad lärare som vill vara med och driva vår pedagogiska utveckling framåt och som ser möjligheter även när något är svårt. I vårt utvecklingsarbete fokuserar vi på elevaktiva och formativa arbetssätt, samt på reflekterande lärande. Vi tror att du har lätt att skapa relationer med andra och att du gillar att arbeta tillsammans i team och att inspirera och bli inspirerad av dina kollegor i arbetslaget.

Du tycker om att arbeta nära eleverna och ett aktivt mentorskap är viktigt för dig. Som mentor stimulerar du elevernas nyfikenhet och utveckling mot trygga, ansvarskännande individer och arbetar aktivt med att förebygga mobbing och kränkande behandling. Som stöd i detta arbete har du skolans likabehandlingsgrupp.

Att använda digitala verktyg är en självklar del av din lärargärning och du strävar efter att utveckla din egen och framför allt elevernas digitala kompetens i er dagliga vardag. Då både du och eleverna har personliga digitala verktyg, och det finns en projektor i varje klassrum, finns möjligheterna att använda en modern pedagogik där tekniken stödjer elevernas lärande.

En grund i vårt utvecklingsarbete är vårt arbete med språkgarantin. Språkgarantin skapar grunden för vårt arbete i klassrummet, diskussioner i arbetslaget och i kvalitetsarbetet.
www.burlovssprakgaranti.se

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med ämnesbehörighet i spanska. Vi behöver dig som är beredd att satsa helhjärtat på barnen/eleverna och är flexibel och lyhörd för både barn och föräldrar. Du bör kunna använda ett lösningsfokuserat arbetssätt och ha förmåga att locka fram elevernas och föräldrarnas tillit.
Den psykosociala arbetsmiljön skall bygga på öppenhet, samarbete och nyfikenhet.

Anställningens omfattning

2019-08-12
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A878089

Gör ansökan

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Burlövs kommun ser mångfald som en styrka i vårt gemensamma uppdrag.

Vi erbjuder utvecklingsorienterade arbetsplatser som kännetecknas av trivsel och arbetsglädje. Våra medarbetare är engagerade och i högsta grad delaktiga i att steg för steg realisera kommunens mål och uppdrag utifrån vår värdegrund.


Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller skolbarnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.