jobb just nu!

100 % Lärare i fritidshem/ Fritidspedagog

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun - den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Åkarp är ett litet samhälle med närhet till Malmö och Lund samt Alnarps inspirerande naturmiljö. Åkarp har goda kommunikationer med buss och tåg.

Dalslundskolan F-3 söker lösningsfokuserad, driven och engagerad fritidspedagog/lärare i fritidshem.
Dalslund F-3 är en två- parallellig F-3 skola i Åkarp med cirka 180 elever, fördelade på 9 åldershomogena klasser, samt fyra fritidshemsavdelningar. Personalen är organiserade i arbetslag innehållande olika yrkeskompetenser.

Vi erbjuder dig att vara med på en utvecklingsresa där kvalitet är nyckelordet och arbetet bedrivs på ett lustfyllt och inspirerande sätt.

Arbetsuppgifter

Du arbetar enligt fritidshemsuppdraget och bidrar till att eleverna får en inspirerande, kreativ och utmanade fritidsvistelse med socialt samspel, goda kamratrelationer och kompetens för framtiden. Tillsammans med dina kollegor driver du den pedagogiska utvecklingen för eleverna och har ett "hela dagen perspektiv. Du kommer att planera, genomföra, följa upp och utvärdera verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Som fritidspedagog/lärare i fritidshem på Dalslund F-3 samverkar du med vårdnadshavare, elevhälsa, arbetslag och övrig skolpersonal och ni arbetar tillsammans för att nå en god kvalité i verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/ Lärare i fritidshem och som brinner för utveckling och lärande. Det är meriterande om du är behörig i något praktiskt/estetiskt ämne såsom till exempel musik, bild eller idrott.

- Du är väl förtrogen med gällande styrdokument.
- Du är initiativtagande och skapar engagemang och delaktighet.
- Du ser det som viktigt med goda relationer och har lätt för att samverka med elever, vårdnadshavare och kollegor.
- Du har ett genuint intresse för barns lärande och en passion för ditt yrke.
- Du har förmåga att se och möta varje elev utifrån elevens behov och förutsättningar.
- Du är en lagspelare och relationsbyggare som inspirerar både elever och dina arbetskamrater i vårt gemensamma lärande.
- Du är digitalt kompetent och använder digitala verktyg i lärsituationer med eleverna på ett naturligt sätt.

Vi behöver dig som satsar helhjärtat på eleverna och är god förebild för dem, är flexibel och lyhörd för både elever, vårdnadshavare och kolleger.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A875804

Gör ansökan

Övrigt

Burlövs kommun ser mångfald som en styrka i vårt gemensamma uppdrag.

Vi erbjuder utvecklingsorienterade arbetsplatser som kännetecknas av trivsel och arbetsglädje. Våra medarbetare är engagerade och i högsta grad delaktiga i att steg för steg realisera kommunens mål och uppdrag utifrån vår värdegrund.

Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller skolbarnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.