jobb just nu!

Systemutvecklare/samordnare ,Omsorgsförvaltningen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Omsorgsförvaltningen med ca 1200 anställda omfattar äldreboenden, demensboenden, korttidsboenden, hemtjänst, nattpatrull, träffpunkter, LSS-boenden, grupp- och servicebostäder, personlig assistans, socialpsykiatri samt trygghetspatrull.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvård till förmånligt pris
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare/-samordnare är ditt uppdrag att, delta i och samordna förändringsarbete, medverka i upprättande av rutiner och planer, samverka med förvaltningens ledning och enheter samt kommunens IT-enhet och övriga interna och externa aktörer som har beröring med förvaltningens arbete. I uppdraget ingår att stödja användare i verksamhetssystemen och e-hälsa/välfärdsteknik. Visst administrativt arbete samt förvaltning av verksamhetssystem ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har Högskoleutbildning inom data/systemvetenskap eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig, gärna med erfarenhet av e-hälsofrågor/välfärdsteknik. Det är önskvärt att du har kunskap/erfarenhet inom social omsorg och lagstiftningen kopplat till omsorgsförvaltningens verksamhet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt med utvecklingsfrågor och omvärldsbevakning, samtidigt som du måste kunna samarbeta i grupp med kollegor, användare och leverantörer. Som person är du strukturerad, noggrann, engagerad och motiverande. Du är serviceinriktad och pedagogisk i kontakten med andra människor.

Du har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Resor inom kommunen ingår i tjänsten och därför kräva körkort och tillgång till egen bil.

Anställningens omfattning

Efter Överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   50-20

Gör ansökan

Övrigt

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.