jobb just nu!

Övertandläkare till käkkirurgimottagning i Lund

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdenhet käkkirurgi tillhör verksamhetsområde specialiserad kirurgi och bedriver idag verksamhet i Lund, Malmö, Helsingborg och Kristianstad. Vi är en regionövergripande organisation och tillsammans driver och utvecklar vi käkkirurgisk verksamhet inom hela specialitetens vårdpanorama. Detta ger oss, tycker vi som arbetar på enheten, en omväxlande och lärorik arbetsmiljö.

Vårt upptagningsområde av patienter kommer från hela södra sjukvårdsregionen och vi är anslutna till regionalt cancercentrum där patienter genomgår både behandling och rehabilitering. Förutom detta är vi specialiserade inom avancerad käkledskirurgi och är också Sveriges största ortognatkirurgiska centrum. Inom vårt verksamhetsområde har vi ett nära samarbete med plastikkirurgen och öron/näs/hals.

Vi arbetar med stort fokus på vårdkvalitén hos våra patienter, patienten ska känna sig trygg och väl förberedd både inför och efter operation. Förutom den elektiva verksamheten har vi även ett flöde av patienter av akut karaktär. Akuta tillstånd som vi exempelvis behandlar är käk- och ansiktsfrakturer samt odontogena infektioner. Vår enhet arbetar kontinuerligt med att utveckla vår kompetens inom organisationen. Vi ligger i framkant med käkkirurgiskt arbetssätt och bygger upp kunskap om ny teknik exempelvis 3D-planering för ortognatkirurgi.

För oss är det viktigt att kunna attrahera och behålla medarbetare som vill utvecklas i linje med våra ambitioner. Vi arbetar tillsammans fram individuella utvecklingsplaner och arbetar med systematisk kunskapsöverföring och det finns goda möjligheter för subspecialisering eller fördjupning vilket tar till vara på medarbetarnas ambitionskraft och intresse. Vidare har vi specialistutbildning där alla medarbetare är delaktiga i våra duktiga ST-tandläkares utveckling. Vi har för närvarande sex tandläkare inom detta program.

Arbetsuppgifter

Till vår verksamhet i Lund som inkluderar cirka 50 härliga medarbetare välkomnar vi nu en kollega som är kirurgiskt intresserad och

-vill jobba med högspecialiserad käkkirurgi i Lund

Ansvarsområden innefattar käkkirurgisk mottagning och operationsverksamhet och speglar poliklinisk- och dagkirurgisk vård samt slutenvård. Vi har jourverksamhet i Lund där vi tar emot jourpatienter från hela Region Skåne.

Kvalifikationer

För att söka tjänsten krävs att du är svensklegitimerad tandläkare och har specialistkompetens inom käkkirurgi. Vi ser positivt på om du har klinisk erfarenhet som specialist i käkkirurgi. Vetenskapliga och pedagogiska meriter välkomnas. Därtill är B-körkort meriterande då det underlättar vid jourtjänstgöring. Språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Som person har du ett intresse för att utveckla verksamheten och du trivs med att arbeta nära dina kollegor och andra medicinska specialiteter.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan och ett personligt brev som speglar dig som person!

Anställningens omfattning

Tillträde oktober 2020 eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A935386

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.