jobb just nu!

Överläkare/Specialistläkare till Klinisk fysiologi i Växjö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Region Kronoberg och kliniken för klinisk fysiologi!
Vi är en liten och trivsam klinik med 30-talet medarbetare.

Vi värnar en god arbetsmiljö och ett gott arbetsklimat där ett leende aldrig är långt borta. Vi känner glädje och är stolta över vårt arbete och ställer upp för varandra. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet, god tillgänglighet. Vi anser att det är viktigt att aldrig avstanna i utvecklingen och satsar därför på att ge möjligheter till kontinuerlig fortbildning. Viss forskning bedrivs även på kliniken.

Vi är öppna för flexibla arbetstider i den mån det fungerar för verksamheten.

Arbetsuppgifter

Vi har ett brett utbud av undersökningsmetoder som omfattar både vuxna och barn inom bl.a. ultraljudsdiagnostik (hjärta, kärl), hjärt-MR, arbets- och lungfysiologi, nuklearmedicin (hjärta, njurar).

Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag. Vi arbetar inte jour eller helger.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är specialistläkare inom Klinisk Fysiologi men även andra specialiteter som nuklearmedicin och kardiologi är av intresse.

Du har behörighet att verka inom svensk sjukvård och språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Som person tror vi att du är engagerad och driven i ditt arbete. Du vill bidra till vårt team där vi utvecklas tillsammans. Vidare söker vi dig som har en god kommunikativ och analytisk förmåga och en stark ansvarskänsla som vill ta en aktiv del av vår verksamhets fortsatta utveckling.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   SHV 223/20

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.