jobb just nu!

Överläkare/Opererande gynekolog till Ljungby lasarett

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Ljungby ligger mitt i Småland med E4:an som granne och goda kommunikationsmöjligheter. Här finns en gemytlig atmosfär karaktäriserad av livskraft och en stor portion framtidstro. Geografiskt har vi nära till kusterna och det finns bra kommunikationer till omkringliggande större städer.

I Ljungby kommun bor ca 28 500 invånare, vars centrum har det mesta att erbjuda vad gäller handel, kultur och idrott. Var du än bor har du nära till naturen, alla våra sjöar och människorna.

Här finns stora möjligheter till professionell utveckling och korta beslutsvägar. Vi erbjuder ett flexibelt schema med individuell anpassning.

Arbetsuppgifter

Gynekologiverksamheten i Ljungby ingår i Kvinnokliniken som är länsövergripande i Kronoberg. Vi har vi ett upptagningsområde på cirka 60 000 invånare.

Ljungbys gynekologiska verksamhet är bred med mottagningar inklusive preventivmedelsmottagning, infertilitetsmottagning och abortmottagning. Vi har en bred operativ verksamhet inom benign kirurgi. Operationsverksamheten i Ljungby består av dagkirurgiska operationer och slutenvårdsoperationer. Vi utför både öppen och laparoskopisk kirurgi. På den gynekologiska mottagningen finns kontaktsjuksköterskor knutna till våra cancerpatienter och uroterapeut kopplad till verksamheten. Våra gynekologiska vårdplatser är integrerade med kirurgi- och urologiavdelning. Vi är ett sammansvetsat och öppensinnat team som jobbar ihop och har ett dagligt och nära samarbete med övriga kirurgiska specialiteter.
I Ljungby finns ingen förlossning eller förlossningsvård sedan 2007, all obstetrik sker i Växjö.

Idag är vi 3 erfarna specialister och en ST-läkare. Vi handleder även "randande" distriktsläkare, samt AT-läkare inom gynekologi.
Ljungby lasarett är ett akutsjukhus med verksamhet dygnet runt. Arbetstiden är dagtid. Gynekologerna ingår inte i jourverksamheten som bedrivs av kirurg- och ortopedkliniken.
En av våra specialister går nu i pension.

Låter det intressant, och du är specialist inom gynekologi och obstetrik är du mycket välkommen till oss på Ljungby lasarett!

Kvalifikationer

Du är specialist inom gynekologi och obstetrik med operativ erfarenhet. God samarbetsförmåga samt flexibilitet är något som vi värdesätter och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras om så önskas.

Ansökan

Referensnummer:   SHV 167/19

Gör ansökan

Övrigt

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Region Kronoberg kan för dig som ny medarbetare bistå med inflyttarservice. Det kan exempelvis handla om att hjälpa dig att hitta bostad genom våra nätverk. Vi erbjuder även information om aktiviteter, sevärdheter och övergripande om platsen du planerar att bosätta dig i.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.