jobb just nu!

Örkelljunga söker undersköterskor/vårdbiträden timvikariat sommaren 2019

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Örkelljunga är en del av ”Familjen Helsingborg” där 11 kommuner i det expansiva Skåne Nordväst tillsammans arbetar för att gynna den gemensamma regionen. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 10 000 invånare. Örkelljunga kännetecknas av en närhet där ett starkt samarbete och korta beslutsvägar utgör styrkan i den lilla kommunen. Här har du som medarbetare större möjlighet att påverka din personliga utveckling likväl som verksamhetens utveckling i stort. I Örkelljunga kommun arbetar vi med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord; kunskap, omtanke och handling. Som en del av Örkelljunga kommun har du möjlighet att arbeta gränsöverskridande och göra skillnad.

Socialförvaltningen i Örkelljunga kommun består av äldreomsorg, omsorg för funktionsnedsatta, individ och familj, hemsjukvård och administration. Förvaltningen har drygt 300 medarbetare och verksamhet bedrivs dygnet runt. Vi står inför en spännande framtid med många utmaningar, men först måste laget, som skall göra skillnad, byggas.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder vikariat/timanställning inom flera av våra verksamheter som hemvård och äldreboende.

Ange också om du kan påbörja timvikariat omgående.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig utbildning och som har fyllt 18 år. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor, vara ansvarsfull och ha god samarbetsförmåga. Du ska ha datorvana, det vill säga att självständigt kunna arbeta med en dator och kunna hantera internet och e-post och annan administrativ kompetens för att arbeta i verksamheten. Du ska ha goda kunskaper i svenska när det gäller att tala, läsa och skriva.


Vi prioriterar ifall du har utbildning men lägger också stor vikt vid personlig lämplighet. För att arbeta i hemvården behöver du ha körkort och tillgång till bil.

Anställningens omfattning

Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan

Referensnummer:   A844205

Gör ansökan

Övrigt

Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets och mångfalds främjande insatser. Vi ber dig att söka digitalt för att säkerställa kvalitet och vår hantering av ansökningarna. Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.