jobb just nu!

Är du kirurgavdelning 33:s nya sjuksköterska?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Tycker du om att ha många bollar i luften och är intresserad av kirurgi så är detta absolut avdelningen för dig! Vi söker nu sjuksköterskor till vår avdelning där inriktningen är urologi, kärl och allmänkirurgi. Om du även tycker det är roligt med den digitala utvecklingen inom vården är vi pilotavdelning för införande av iPads i det patientnära arbetet. Det nya arbetssättet bidrar till en mer patientnära och personcentrerad vård!

Avdelningen har 22 vårdplatser och det bedrivs både akut och elektiv verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på avdelning 33 får du ett omväxlande arbete och blir en viktig del av teamet runt patienten. Du får bred kompetens inom din specialitet och vi erbjuder goda möjligheter till utveckling i din yrkesroll.

Under år 2020 kommer 40 % av sjuksköterskorna på avdelningen vara specialistsjuksköterskor vilket bidrar till en arbetsplats med hög kompetens och en miljö där utvecklingen ständigt går framåt.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av akutsjukvård. Självklart har du trevligt bemötande och arbetar med patienten i fokus. Du bidrar till god arbetsmiljö och ser utveckling och förbättringsarbete som en naturlig del i vardagen.

Anställningens omfattning

Snarast enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   SHV 182/19

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.
Rotation.

Övrigt

Bifoga endast betyg intyg och legitimation som är relevant för tjänsten.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.