Förskollärare till Glasblåsarens förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 200 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi cirka 2 500 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Arbetsuppgifter

Glasblåsarens förskola ligger i södra delen av Ale kommun precis vid skogen. Förskolan är från 2016 och har en härlig utegård.
Behovet är just nu i en yngregrupp, 1-2 år, men då förskolan är organiserad så att en yngregrupp och en äldregrupp är på samma sida så finns det en stor flexibilitet men att arbeta med alla åldrar.

PEDAGOGISK PROFIL
Vi har sedan förra hösten arbetat med att bli lekkloka vuxna och betydelse av det relationella ledarskapet som pedagog. Vi är även mitt uppe i arbetet med att skapa en helhetsidé för att sätta en tydlig identitet på vår verksamhet. Verkar detta spännande så tveka inte att söka denna tjänst!

Kvalifikationer

VI SÖKER DIG SOM:
- är legitimerad förskollärare.
- vill vara med och fortsätta utveckla en förskola där barnen står i fokus.
- tillsammans med dina kollegor skapar en utbildning som grundar sig i aktuell forskning och beprövad erfarenhet.
- ser möjligheter hur man utifrån givna förutsättningar kan ge barnen en glädjefylld, utmanande och lärorik utbildning som använder leken som metod och verktyg.
- är trygg i att arbeta systematiskt med att kontinuerligt följa upp och utveckla processerna som pågår i barngruppen likväl som i arbetslaget.
- ser vikten av att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor.

VI ERBJUDER DIG:
- kompetenta och engagerade kollegor.
- forum av olika slag som ger dig goda chanser till att kontinuerligt utvecklas som pedagog.
- engagerad rektor som har det pedagogiska uppdraget i fokus.
- arbetskläder.
- friskvårdssubvention.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-09-05

Eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A1137500

Gör ansökan

Övrigt

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.