Vårdlärare CFL Nordanstig

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning i yrkesämnen på vårdutbildningen för vuxna. På CFL Nordanstig ansvarar du själv För vård och omsorgsprogrammets samtliga kurser. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för kontakt med verksamheter under elevernas apl, samt uppföljning och bedömning av deras lärande i samarbete med handledare. Undervisning sker på distans i plattformen Office 365, främst Teams.

Vår arbetsplats präglas av ett gott arbetsklimat samt ett lösningsfokuserat arbetssätt och du får positiva och professionella kollegor att samarbeta med.

Vi är en verksamhet som arbetar utifrån ett tillitsbaserat ledarskap, vilket bland annat innebär ett stort eget ansvar för planering och utveckling av dina ansvarsområden. Vi är en liten arbetsplats och därför är samarbete och kollegialt lärande mellan CFL Nordanstigs olika verksamheter ett måste.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
en yrkeslärarexamen inom vård och omsorg med god yrkeserfarenhet

goda digitala kunskaper med erfarenhet av distansundervisning
erfarenhet av att arbeta flexibelt och anpassa ditt arbetssätt till målgrupp och individ.

förmågan att arbeta självständigt och ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid personliga lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-04-15

Tidsbegränsad till: 2025-06-29

Tillträde enligt överenskommelse, senast 240801.
Tidsbegränsad anställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
Vårdlärartjänsten är semestertjänst med flextidsavtal.

Ansökan

Referensnummer:   A1282877

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!