Skötare till sommaren 2022

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hej du som funderar på att jobba i sommar - vi längtar efter dig!

Hos oss i Region Kronoberg kan du få ett riktigt meningsfullt sommarjobb!

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett självständigt, ansvarsfullt och spännande arbete där du får tillfälle att träffa många nya arbetskamrater. I din roll som skötare är du en viktig tillgång på din arbetsplats. Beroende på vilken arbetsplats du är på varierar dina arbetsuppgifter.

Som skötare på specialistpsykiatrin barn, unga och vuxna arbetar du både självständigt och i team. Arbetsuppgifterna innebär psykiatrisk omvårdnads- och behandlingsarbete där dokumentation, patientsamtal, anhörigkontakt och samverkan med patientens nätverk är en naturlig del av arbetet.

I dina grunduppgifter som skötare på rättspsykiatrin ingår exempelvis social samvaro med patienter i avdelningsmiljö och patientaktiviteter. Utöver detta utförs dagliga arbetsuppgifter som lättare städning och matservering.

I samband med rekryteringen till rättspsykiatrin genomförs en personsäkerhetskontroll med utdrag ur brotts- och misstankeregister samt en bredare form av öppna register.

Vi genomför även drogtest i samarbete med Företagshälsovården. Det är därför av vikt att du anger hela ditt personnummer i fritextrutan i "personligt brev" när du gör din ansökan till rättspsykiatrin.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är utbildad skötare eller innehar annan lämplig utbildning. Även du som är student inom lämpligt yrke är välkommen med din ansökan. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Meriterande är om du tidigare har arbetat inom psykiatri i form av tidigare anställning eller praktik. Vi ser gärna att du kan arbeta hela sommaren och är flexibel gällande arbetstider. Som person är du serviceinriktad, lugn och lyhörd. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, så vänta inte med att skicka in ditt CV.

Varmt välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att träffa dig!

Anställningens omfattning

Semesterperiod vecka 23-35. Varierar beroende på arbetsplats och behov.

Ansökan

Referensnummer:   RK 86/21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Här kan du bifoga exempelvis betyg, intyg och legitimation.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-693 693.