jobb just nu!

1:e socialsekreterare vuxengruppen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun. Kommunen ligger två mil väster om Göteborg. Med snabbuss från centrala Göteborg tar du dig till närmaste hållplats Öckerö hamn på runt 50 minuter. Vi välkomnar dig till en positiv och trevlig arbetsplats!


Arbetsuppgifter

I den lilla kommunen finns förutsättningar för nära samarbete, möjlighet att påverka förändringar och vara delaktig i utveckling. Individ- och familjeomsorgen har en bred verksamhet och är integrerad med funktionshinder.

Vi söker en förste socialsekreterare med inriktning mot vuxna med behov av försörjningsstöd och/eller övrigt bistånd, så som exempelvis bostadslöshet, missbruk och våld i nära relation. Som förste socialsekreterare har du en ledande roll, du fördelar arbetet och handleder socialsekreterare vad gäller arbetssätt och metod. Du stödjer socialsekreterarna i det dagliga arbetet och ansvarar för metodutveckling, utveckling av rutiner och riktlinjer. Du ansvarar även för din grupps ärenden i socialnämndens individutskott, deltar i budgetuppföljningen på enheten och representerar socialnämnden i t.ex. Förvaltningsrätt.


Kvalifikationer

Socionom samt flerårig erfarenhet av arbete med handläggning av ärenden. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning. Körkort erfordras.Du är van att arbeta självständigt och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid förmåga till gott bemötande och relationsskapande. Humor, tålamod, flexibilitet och en positiv livssyn är andra viktiga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-01

Tidsbegränsad till: 2021-02-28

6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A883176

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

• Du kommer att arbeta på ett litet socialkontor där vi hjälps åt och har ett nära samarbete med de andra arbetsgrupperna.
• Intervjuer kommer att hållas löpande under annonstiden.
• Vi önskar att annonsörer och försäljare inte kontaktar oss.