jobb just nu!

Sommarvikariat Administratör till Äldreomsorgen i Hofors kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.se

Arbetsuppgifter

Vara ett stöd till enhetschefer. Vara länken mellan personalgrupperna och enhetschef då enhetschef ej är på plats. Du kommer huvudsakligen ha hand om rekrytering av vikarier och ha en översikt över verksamhetens bemanning, samt arbeta i våra olika verksamhetssystem. Beställning av förrådsmaterial, ta emot, attestera fakturor och debitering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och lyhörd. Ett professionellt förhållningssätt och engagemang är viktigt i uppdraget.

Datakunskap är ett krav. Meriterande om du tidigare arbetat i Multi-Access, Personec, Time Care pool och Treserva.

Vi söker dig som har en PA utbildning eller annan motsvarande eftergymnasial utbildning.

Vid ansökan ska betyg samt referenser lämnas.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   1/19

Gör ansökan

Lön

Enligt avtal

Övrigt

OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

OBS! Urval sker löpande, tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.