jobb just nu!

Förskollärare till Skolsta förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Skolsta förskola ligger i samhället Skolsta, cirka en mil utanför Enköping.
Vi har fina lokaler och en stor trevlig utegård samt naturen som inbjuder till spännande utflykter.

På förskolan går det ungefär 60 barn i åldrarna 1-5 år fördelade på 3 stycken avdelningar. Personalen består av cirka 17 personer.

Vår verksamhet drivs av välutbildade pedagoger som arbetar med en genomtänkt pedagogik. Förskolans läroplan ligger till grund för vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Om du är intresserad av miljö, IT och natur så är Skolsta förskola den rätta arbetsplatsen för dig!
Omgivningarna runt vår förskola är något vi tar till vara på och vi ser det som en naturlig lärmiljö. Utmaningen för dig blir att fortsätta utveckla och stimulera arbetet med barnen i denna miljö.

Du som förskollärare kommer vara en nyckelspelare i vår organisation. Du kommer ha möjlighet till kompetensutveckling och kollegialt lärande. Du ska självklart vara kunnig i ditt uppdrag som förskollärare och tillsammans arbeta för att varje barn ska utvecklas till sitt allra bästa jag!

Kvalifikationer

Förskolans verksamhet är ofta utomhus så du ska gilla att arbeta ute i alla väder.
Vi ser gärna att du har extra kompetens kring utomhuspedagogik. Vi står inför ett kommande behov av digital kompetens i förskolan och vi ser med glädje att du vill vara med och utveckla detta arbete hos oss i Skolsta. Vidare söker vi dig som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du har god samarbetsförmåga där du lyssnar och kommunicerar på ett bra sätt.
Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vi vill gärna att du är
initiativtagande, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du som söker har eller kommer inom kort att få förskollärarlegitimation..Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-05

Eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   C28977

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.