jobb just nu!

Kvalitetsutvecklare, Kunskapsförvaltningen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs av både nationella och kommunala mål. Varje enhet följer upp och utvärderar sin verksamhet, gör en resultatanalys och formulerar utvecklingsåtgärder. Det är av yttersta vikt att var och en i organisationen ser och tar sitt ansvar för det gemensamma uppdraget att åstadkomma ett utbildningssystem av god kvalitet, där barn och elever, oavsett bakgrund, kan utvecklas så långt som möjligt. Under rubriken Utbildning & förskola, www.sandviken.se finns ytterligare information om förskolan och skolan.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvård till förmånligt pris
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

Arbetsuppgifter

Tjänsten är placerad centralt på Kunskapskontoret i Sandviken.
Där arbetar förutom kvalitetsutvecklare olika professioner som ekonomer, HR-personer och personer som stödjer myndighetsutövningen.

Som kvalitetsutvecklare med inriktning grundskolan förväntas du bland annat:
• Samarbeta med verksamhetschef och skolledare för att stödja och utveckla det systematiska kvalitetsarbetet i grundskolan.
• Tillsammans med övriga i kvalitetsgruppen vara med och utveckla Kunskapsförvaltningens systematiska kvalitetsarbete. Däri ingår arbete med att utveckla kultur (värdegrund) och struktur (processer) med stöd i SIQ:s modell och även att utveckla användningen av digitala verktyg (2c8, Hypergene, Incito och Unikum) som stödjer arbetet.
• Vara med och stödja arbetet i Kunskapsnämnden genom att till exempel skapa och presentera utbildningsmaterial och ta fram underlag för beslut.
• Delta i samverkan i olika former.
• För- och efterarbeta möten.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning inom relevant område är ett krav liksom erfarenhet från arbete i grundskolan. Du får också gärna ha erfarenhet av att driva systematiskt kvalitetsarbete på strategisk nivå och erfarenhet från arbete i politiskt styrd organisation. Skolledarerfarenhet är meriterande.

Du måste vara beredd att arbeta med utgångspunkt i SIQ:s managementmodell, som syftar till att stödja organisationen att göra "rätt saker" på "rätt sätt" för att nå framgång.

Du ska ha hög integritet, kunna ta initiativ, vara självgående, flexibel, uthållig och kvalitetsmedveten. Du behöver tycka om att arbeta tillsammans med andra på lika villkor. Det är mycket viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Snarast enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   790-20

Gör ansökan

Övrigt

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 370 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.