Höörs kommun söker 4 undersköterskor till hemtjänsten.

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Vi utgår från centrala Höör och tar oss vidare med bil, cykel eller till fots till våra medborgare. Det finns ca 20 medarbetare i gruppen och vi ökar eftersom behovet av stöd ökar i Höörs Kommun.

Teknik är ett viktigt hjälpmedel i vårt arbete. Digitala läkemedelsskåp, digitala nycklar är två exempel på teknik vi använder oss av. Den dagliga planeringen för medborgare som behöver stöd sker i Life Care tillsammans med kontaktperson och gruppledare.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill jobba med många spännande utmaningar i hemtjänst. Utföra och utveckla omsorgsarbete i medborgarens hem utifrån ett funktionsstödjande förhållningssätt. Samarbete med olika professioner i kommunen är viktigt för att medborgaren ska få en god omsorg. Du utför även insatser som delegeras av sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut.

Vi arbetar med kontaktmannaskap och där ingår dokumentation. Hos oss är det viktigt att aktivt delta och medverka till ett bra arbetsklimat där vi hjälps åt i de vardagliga arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Du är undersköterska eller har en pågående undersköterska utbildning. Du tycker om att ha många olika arbetsuppgifter, kan ta egna initiativ, fokuserar på lösningar, inte problem och är inte rädd för förändringar i vardagen.

Du behöver behärska det svenska språket på ett sätt som gör att du kan kommunicera med medborgaren, anhöriga och kollegor i tal och skrift. För att lyckas i arbetet är det viktigt att du har datorkunskap. Personliga egenskaper som samarbetsförmåga värderas högt. Det är meriterande att du har körkort och att du kan cykla.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   162/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.