jobb just nu!

Bygglovshandläggare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Arbetsuppgifter

Som bygglovshandläggare kommer du att främst handlägga bygglov, förhandsbesked och strandskyddsdispenser. Arbetet innebär många kontakter med sökanden, byggherrar, byggföretag och arkitekter. Du ansvarar för att fatta självständiga beslut i enlighet med delegation eller bereda och föredra ärenden i miljö- och byggnadsnämnden. En annan viktig del är att ge råd och information till allmänhet, konsulter och exploatörer.

Som medarbetar på avdelningen deltar du även i arbetet med att kontinuerligt effektivisera handläggningsprocessen och ge medborgarna god service och ett professionellt bemötande.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en genomförd högskole-/universitetsutbildning inom samhällsbyggnad, arkitektur, teknik eller motsvarande utbildning som av oss bedöms likvärdig. Du bör ha god kännedom om plan- och bygglagstiftningen, genom utbildning eller praktiskt arbete.

Du ska trivas med ordning och reda, ha lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift och vara en god pedagog. Ett analytiskt tänkande och god beslutsförmåga är en förutsättning för kvalitet och effektivitet i handläggning och rådgivning.

Vi söker dig som är service- och utvecklingsorienterad och drivs av att arbeta i ett högt tempo.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en genomförd högskole-/universitetsutbildning inom samhällsbyggnad, arkitektur, teknik eller motsvarande utbildning som av oss bedöms likvärdig.

Du bör ha god kännedom om plan- och bygglagstiftningen, genom utbildning eller praktiskt arbete. Du ska trivas med ordning och reda, ha lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift och vara en god pedagog. Ett analytiskt tänkande och god beslutsförmåga är en förutsättning för kvalitet och effektivitet i handläggning och rådgivning.Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2021-10-31

snarast

Ansökan

Referensnummer:   C42341

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.