jobb just nu!

Fordon-Verkstadsmekaniker/Reparatör, 100%

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Askersunds kommun, söker en fordon-verkstadsmekaniker/reparatör till Tekniska förvaltningen.
Stationeringsort: Askersund.

Arbetsuppgifter

Som fordon-verkstadsmekaniker/reparatör kommer du att jobba med varierande arbetsuppgifter såsom service och underhåll av fordon av många olika kategorier (traktorer, hjullastare, bilar, gräsklippare), fordonsredskap, motordrivna handredskap, däckbyten, lätta plåt- och lackskador, förbesiktningar av fordon. Utföra svetsarbeten med tråd-, pinn- och gassvets. Du skall ha goda kunskaper i verkstads- och fordonsmekanik. Planering och beställning av service, besiktningar och reservdelar till olika fordon.
Vintertid ingår du i ett beredskapslag för snö- och halkbekämpning.

Kvalifikationer

Din profil
Du har erfarenhet av liknande arbete och har en så allsidig kunskap som möjligt av de olika arbetsuppgifterna. Godkänd och genomförd gymnasieutbildning.

Det är meriterande om du har E-körkort, utbildning i Heta arbeten, arbete på väg, motorsåg, körvana av traktor, redskapsbärare och hjullastare, grundläggande datorkunskaper och arbetat inom offentlig verksamhet.

Som person är du social, positiv och kan snabbt ställa om när akuta ärenden uppstår. Arbetet ställer stort krav på eget driv, kunna arbeta självständigt, serviceinriktat och hålla en hög kvalité på de jobb som du utför.
Tidigare erfarenheter, dina personliga egenskaper och lämplighet värderas högt.

Krav är B-körkort.

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas, 6 månader. Beredskap ingår i tjänsten.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A933962

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Välkommen med din ansökan, som vi helst ser att ni gör genom www.offentligajobb.se. Det går också bra att skicka mail till britt.lindblom@askersund.se (bifoga då ditt CV, ett personligt brev samt ange vilken tjänst du söker).

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!