Vi söker dig som vill jobba som arbetsterapeut och rehabkoordinator på Birka primärvårdsrehab!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi på Primärvårdsrehab servar länets offentliga vårdcentraler med rehabresurser i form av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, psykosociala resurser, rehabkoordinatorer och rehabassistenter. Vi är ett engagerat gäng som alltid strävar efter att vara en riktigt bra arbetsplats!

Kompetensutveckling är viktigt för oss - du ska känna att du utvecklas när du jobbar här. Det kan till exempel handla om utbildningar, möjlighet till handledning, yrkesmässiga utmaningar samt att vara en självklar del i vår verksamhetsutveckling.

Hos oss på Primärvårdsrehab arbetar vi tillsammans för att skapa goda förutsättningar att trivas och göra ett bra jobb. Vi är drivna och engagerade och jobbar i nära samarbete med övrig personal på vårdcentralen för att skapa en komplett och tydlig vårdkedja för våra patienter där vårt mål är att de på ett smidigt sätt ska nå den profession som bäst kan möta deras behov.

Du ingår också i ett nätverk av arbetsterapeuter och rehabkoordinatorer inom primärvården i Kronoberg.

Hos oss får du chansen att utvecklas tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor i ett intressant och omväxlande arbete

Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss får du möjlighet att arbeta med bedömning och behandling utifrån ett aktivitetsfokus. Det kan tex innebära kartläggande samtal, aktivitetsbedömningar, förskrivning av kognitiva hjälpmedel för att upprätthålla individens aktivitetsförmåga och självständighet.

Behandling kan genomföras individuellt, eller i grupp med syfte att skapa balans och struktur i patientens vardag.

I din roll som rehabkoordinator möter du patienter som är eller riskerar att bli sjukskrivna och som har ett behov av samordning mellan vården, arbetsgivaren och andra myndigheter som försäkringskassa och arbetsförmedling. I dina patientkontakter jobbar du med kartläggning och koordinering av insatser och du arbetar i nära samverkan med patient, läkare och övrig rehabpersonal kring planering av arbetsåtergång.

Uppdraget är varierat och du får möjlighet att möta en stor bredd av patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut. Kunskap om försäkringsmedicin är meriterande.
Som person känner du dig trygg med att arbeta självständigt samtidigt som du ser värdet av att samarbeta i team kring patienterna.

Du arbetar med fokus på patientens bästa och är en bra arbetskamrat som bidrar till en god arbetsmiljö.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-10-01

Eller enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   PVR 129/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.