Lärare F-3 till Nygårdskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Team Nygårdskolan söker nya medarbetare, är du den vi söker?

Vi är en F-6 skola i Borlänge kommun som består av 4 team i vilka personalen har ett nära samarbete med eleven i fokus. Utöver detta har skolan även ett elevhälsoteam där skolsköterska, kurator, utvecklingspedagog, speciallärare, socialpedagog, IKT-pedagog och skolledning ingår. Hela skolan genomsyras av kollegialt lärande, gemensamma mål och arbetsglädje. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn och våra elever utvecklas i en interkulturell miljö där vi ser olikheter som en tillgång och vi, både personal och elever, lär av och tillsammans med varandra.

På vår skola ska alla elever, både i skolan och i fritidshemmet ges möjlighet att utvecklas utifrån sin fulla kapacitet samt uppleva trygghet och studiero. Därför har skolan anställt tre utvecklare med fokus på utveckling av elevhälsan, IKT och fritidshemmet. I samarbete med RF-Sisu Dalarna har vi en rastverksamhet som ligger i framkant. Utöver detta driver skolans förstelärare vårt pedagogiska utvecklingsarbete utifrån beprövad erfarenhet och nya pedagogiska strömningar. Detta förstärks just nu i och med vårt deltagande i Skolverkets "Samverkan för bästa skola" där insatser kommer att genomföras fram till höstterminen 2022.

Vår skola är en spännande och utvecklande arbetsplats som präglas av samsyn, arbetsglädje och gemenskap. Tillsammans stärker vi elevernas framtidstro och skapar därför goda förutsättningar för våra elevers framtid. Vi söker dig som vill vara en del av vårt fortsatta utvecklingsarbete samt göra skillnad för varje enskild elev!

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Uppdraget består av att vara klasslärare för en klass från förskoleklass till årskurs 3. Du kommer att ingå i ett team där god samarbetsförmåga, flexibilitet och arbetsglädje råder. I teamet ingår bland annat andra klasslärare, fritidspedagoger och resurspersonal. Du kommer tillsammans med ditt team arbeta kollegialt kring planering, utvärdering/uppföljning och elevernas pedagogiska och sociala utveckling i stort. Tillsammans med personal, skolledning och elever driver och bidrar du till utveckling av verksamheten.

Under vårterminen är det möjligt att arbeta deltid om önskemål finns.

Kvalifikationer

Dessutom ska du vara legitimerad lärare för undervisning i förskoleklass till årskurs 3 och besitta god kunskap om skolans styrdokument.

Utbildning konflikthantering och Inprint är meriterande.

Du skall vara flexibel, ha ett positivt förhållningssätt, se mångfald som en tillgång och ha god samarbets- och kommunikationsförmåga med personal, elever och föräldrar. Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift, är meriterande.

Har du erfarenhet av arbete med språkutvecklande arbetssätt och arbete med bildstöd så är det också meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-01-10

Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A1061151

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.