Administratör vård- och socialförvaltningen, 100 %

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Strömsunds kommun är den storslagna naturen nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal.

Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa delaktighet, motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och våra medarbetare gör skillnad varje dag. Välkommen att bli en av oss!

Vård och socialförvaltningen söker en administratör, är det du som vill bli vår nästa kollega på vård- och socialförvaltningen? Tjänsten ingår i det som utgör det centrala stödet till förvaltningen och socialnämnden. Enheten finns på kommunhuset i Strömsund och består av tre andra administratörer samt enhetschef.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av hantering av avgifter inom äldre- och handikappomsorgen samt expeditionsarbete som mottagning av telefonsamtal och posthantering både fysiskt och digitalt. I tjänsten ingår också diariehantering, att rapportera statistik till socialstyrelsen samt viss fakturahantering. Vi är i en intensiv fas med att bli mer digitaliserade så att hantera ärenden i olika system ingår och till det förekommer det en del systemansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som lägst har en treårig gymnasieutbildning, helst med inriktning ekonomi och administration, erfarenhet av administratörsarbete är meriterande.

För dessa arbetsuppgifter söker vi dig som är noggrann och självgående. Du är stresstålig och utför dina arbetsuppgifter på ett ansvarsfullt sätt. Du är utåtriktad och i möte med andra är du samarbetsvillig och lyhörd.

Du ska ha god datorvana och kunskaper i att arbeta med Office-programmen Word och Excel. Erfarenhet av att arbeta med vårt system för ärendehantering- Castor samt vårt system inom vård-och omsorg- Procapita och LifeCare är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1207200

Gör ansökan

Övrigt

Vi har gjort ett genomtänkt val av kanaler för den här rekryteringen. Vi vill inte bli kontaktade av försäljare, vänligen respektera detta.