Sjuksköterska till hemsjukvårdsenhet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vadstena är en attraktiv kommun belägen på den vackra Östgötaslätten, med utsikt över Vättern. Här finns en unik historisk miljö med anor från medeltiden. Kommunen har cirka 7.500 invånare och erbjuder hög kvalitet på kommunal service, bra boende och fantastiska kultur- och naturupplevelser. Helt enkelt en plats man längtar till. Vadstena kommun är en av kommunens största arbetsgivare med 600 medarbetare inom ett hundratals yrken.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad och vill utveckla Kommunal hälso- och sjukvård i Vadstena Kommun tillsammans med oss på hemsjukvårdsenheten.

Arbetsuppgifterna innebär att i ett nära samarbete med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut och fysioterapeut utföra hälso -och sjukvårdsinsatser till de personer som bor i särskilt boende. Men ditt uppdrag kan även innefatta sjukvårdsinsatser till ordinärt boende samt på kommunens korttidsplatser. I arbetsuppgifterna ingår även att utbilda och handleda personal. Du bidrar till att vårdkedjan fungerar för den enskilde samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom öppen hälso-och sjukvård. Tidigare erfarenhet av kommunal hemsjukvård är meriterande.
Du förväntas kunna arbeta självständigt, ta egna beslut samt ha en god förmåga att samarbeta. Du är lyhörd, flexibel och har ett professionellt bemötande och förhållningssätt när du agerar och fattar beslut.
Vi vill att du ser positivt på att vara med och utveckla uppdraget och verksamheten. Där du gärna delar med dig av kunskap och information på ett pedagogiskt sätt.

Vi ser dig som en viktig person i vår verksamhet och vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Tjänsten innebär helgtjänstgöring.

Tjänsten kräver att du har körkort

Anställningens omfattning

Snarast, eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   73/2021

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval, vilket innebär att kandidater kan bli kontaktade innan sista ansökningsdatum har passerat. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når via länken under "ansökan".
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryterare.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera relevant information för tjänsten i ditt CV.