Förskollärare till Norra kommundelen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Norra kommundelens förskolor består av flertalet avdelningar som ligger centralt i Sälens by, en avdelning i Rörbäcksnäs i anslutning till skolan samt en förskola i Lima i anslutning till Ungärde skola.

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Just nu rekryterar Malung-Sälens kommun flertalet tjänster inom skolan inför höstterminen.
Rektorer kommer hjälpas åt i rekryteringsprocessen och om du söker en av våra tjänster kan du komma att även bli aktuell för andra skolor/förskolor om du inte uttryckligen skriver i din ansökan att du inte vill att din ansökan används till andra tjänster!

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Förskolan Norra söker 2 Förskollärare varav den ena tjänsten är tillsvidare och den andra tjänsten är ett föräldravikariat på minst 12 månader med tillträde snarast.

Malung-Sälens kommuns förskolor arbetar enligt läroplanen för förskolan och nu söker vi en ny kollega till våra verksamheter i Norra kommunen. Här har vi förskolor i Sälen by, Rörbäcksnäs samt i Lima.

Förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande. Verksamheten ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn. Vi genomför verksamheten så att leken, kreativiteten och det lustfyllda lärandet stärker barnets intresse för att lära och erövra nya erfarenheter. Via leken lär sig barnet språk, matematik, natur och teknik samt socialt samspel.

En viktig del i arbetet är kontakten med vårdnadshavare där din roll är att förmedla verksamhetens mål och barnens förutsättningar på ett kommunikativt och lösningsfokuserat sätt.

Som förskollärare är du en viktig del i ett team där alla medarbetare är en viktig del i det gemensamma arbetet för en god arbetsmiljö och en bra förskola för kommunens barn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare , nyexaminerad eller med flera års erfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med barn.

I och med din utbildning har du god kännedom och förståelse för förskolans mål och uppdrag enligt förskolans senaste styrdokument.

Som förskollärare hos oss är du en viktig del i arbetet med utvecklingen av vårt systematiska kvalitetsarbete likväl som i utvecklingen av den dagliga verksamheten.

Vi värdesätter de personliga egenskaperna hos våra medarbetare där god samarbetsförmåga både i teamet, med chefer och med vårdnadshavare är en viktig kompetens för att trivas och passa till tjänsten.
Har du förmåga att se lösningar och du trivs i en vardag där det kan ske förändringar snabbt, tror vi att du kommer trivas bra hos oss.
Har du B-körkort är det meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde föräldravikariat omgående eller senast inför höstterminen 2023. Tillträde tillsvidaretjänst inför höstterminen 2023
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1158523 - Kopia

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten tillsätts om erforderliga politiska beslut fattas.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet. Detta beställer du på Polisens hemsida.

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.

Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.