Är du vår nya HR-generalist på Sandviken Energi?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I över 100 år har Sandviken Energi skapat möjlighet för människor och näringsliv i Sandvikens kommun att växa. Vårt arbete påverkar livet för alla i kommunen - det ställer höga krav på att vi erbjuder trygga, driftsäkra och prisvärda tjänster av hög kvalitet. Vår historia började 1914, när Sandviken Yttre Belysnings AB bildades. Sedan dess har vi bytt namn, utvecklats till en koncern med över 160 medarbetare och en omsättning på cirka 500 miljoner kronor. Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som skapar samhällsnytta för dagens och för kommande generationer.

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett omväxlande HR-arbete med stor variation där du har förmånen att kombinera din passion för både processer och människor?

HR:s övergripande uppdrag är att stötta verksamheten med kunskap, verktyg och processer inom HR-området. Vårt arbete möjliggör och skapar förutsättningar för att koncernen ska uppnå sina mål.

I rollen som HR-generalist är du drivande, prestigelös och serviceinriktad och tycker om att arbeta verksamhetsnära med varierande frågor. Du har ett nära samarbete med HR-chefen.

Just nu pågår ett arbete med att skapa en gemensam grund och gemensamma arbetssätt för hela koncernen - där har HR-avdelningen en nyckelfunktion. Utöver det finns flera fokusområden där du är med och utvecklar och stöttar arbetet.

Ditt huvuduppdrag är att ge stöd och service till våra chefer och medarbetare inom ramen för arbetsrätt, arbetsmiljö (OSA), rehabilitering, rekrytering, kompetensutveckling, samverkan samt löneprocess- och avtalsrelaterade frågor. En viktig del i arbetet är också att ta fram rapporter, samordna friskvårdsarbetet, ta fram underlag och utveckla inriktningen på HR:s arbete.

Kvalifikationer

En högskoleutbildning inom HR-området, annan högskoleutbildning eller motsvarande samt minst ett par års erfarenhet av brett operativt HR-arbete.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och van att självständigt driva frågor inom HR-området. Du är lugn och trygg i dig själv och har förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Du har en mycket god administrativ förmåga och är strukturerad i ditt arbetssätt. Vi ser också gärna att du är intresserad av digitalisering. Arbetet sker i nära samspel med andra, vilket kräver en god kommunikativ förmåga.

Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet och kunna kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift.

Välkommen att bli en nyckelperson inom Sandviken Energis fortsatta utveckling!

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   306-21

Gör ansökan

Övrigt

Välkommen att bidra till Sandviken Energis fortsatta utveckling! Vi erbjuder en spännande arbetsplats med ett gäng härliga kollegor där du har goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi har fokus på säkerhet och hållbar arbetsmiljö - hos oss ska du kunna jobba ett helt arbetsliv utan att ta skada. Vi värnar om att alla ska ha balans mellan arbete och fritid och som medarbetare hos oss har du möjlighet till friskvård på arbetstid, träna i vårt eget gym och delta i andra friskvårdsaktiviteter, då vi uppmuntrar till ett friskt och hälsosamt liv. Hos oss förutsätter vi en öppen kommunikation där alla delar med sig av sina åsikter och erfarenheter. Då vi ständigt utvecklar våra arbetssätt finns det stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vår grundsyn är att vi tillsammans gör varandra bättre.

Fackliga företrädare
Sveriges ingenjörer, Ledarna, Kommunal, Vision och Seko. Representanter nås på tfn 026-241600

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare
Sandviken Energi gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplatser för en pågående rekrytering och ber er därför inte kontakta oss med sådana erbjudanden.