jobb just nu!

Stödpedagog/Stödassistent/Usk/Barnskötare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun. Kommunen ligger två mil väster om Göteborg med snabbuss från centrala Göteborg. Vi välkomnar dig till en positiv och trevlig arbetsplats!
Socialförvaltningen, Individ- och familjeomsorg söker dig som vill arbeta i LSS verksamhet med personer med funktionsvariationer.

Är du Stödpedagog/Stödassistent/Undersköterska/Barnskötare som vill göra skillnad för personer på våra LSS boenden i Öckerö kommun? Då är du välkommen att söka någon av våra 4 tillsvidaretjänster, heltid 100%.


Arbetsuppgifter

Du deltar aktivt i de olika arbetsuppgifterna som innefattar pedagogiskt stöd i den dagliga livsföringen, personlig omvårdnad, AKKalternativ och kompletterande kommunikation, samverkan, dokumentation och utvärdering utifrån aktuell genomförandeplan.
Du ansvarar för att brukaren, utifrån en helhetssyn, fysiskt, psykiskt, socialt, kulturellt och existentiellt, ges stöd och service samt omsorg och omvårdnad enligt uppställda mål, metoder, rutiner, riktlinjer och kvalitetskrav.
Du bidrar med att, tillsammans med dina kollegor, arbeta med brukaren i fokus. Arbetspassen är förlagda veckans alla dagar och kan vara både tidig morgon, sen kväll samt journatt.

Kvalifikationer

Det är viktigt att Du ser möjligheter, är bra på att samarbeta, är lugn, flexibel och har en positiv livssyn. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är önskvärt.
Vi ser gärna att du har grundutbildning och eller påbyggnadsutbildning som riktar sig till arbete inom socialtjänstens område/vård och omsorg/ barn och fritid eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.
På några av våra boende ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med utmanande beteende. Det är en fördel men inget måste om Du har erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande.
Det är också meriterande om du har mer kunskap i och trygghet kring omvårdnad. Gärna erfarenhet av trach och peg.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
100 %

Ansökan

Referensnummer:   A888040

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Intervjuer hålls löpande under ansökningstiden.
Öckerö kommun har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med säljare av rekryteringstjänster