Vi söker gymnasielärare i kemi, fysik, matematik, engelska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår nyöppnade internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas vinterturism destination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Kommunen står inför ett generationsskifte och behöver kontinuerligt rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Vi är en arbetsgivare som vill ta tillvara på varje medarbetares kompetens och engagemang. För oss är det viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag
• Flexibla arbetstider när det är möjligt
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Som lärare hos oss förväntas du ta eget ansvar och arbeta för att skapa goda förutsättningar för lärande utifrån varje enskild elevs behov. Du arbetar tätt tillsammans med övrig personal för att undervisningen ska hålla så god kvalitet som möjligt. På Malung-Sälens gymnasieskola pågår ständigt ett kollegialt utvecklingsarbete vilket du förväntas delta aktivt i. Vi jobbar också med digitalisering i alla ämnen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har goda kunskaper i något eller några av ovanstående ämnen. Vi ser gärna att du har lärarlegitimation och erfarenhet av undervisning på gymnasial nivå.

Du som söker bör kunna planera och arbeta strukturerat. Du har ett positivt förhållningssätt och lätt för att samarbeta med kollegor, elever och vårdnadshavare.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-02-01

Tillträde enligt överenskommelse.
Heltid/deltid beroende på ämneskombination.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A986795

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

tjänstens omfattning kan variera beroende på ämneskombination

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.